Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κατάθλιψη έπεσε στον Δημητριάδη και την παρέα του / Η είσοδος Απατσίδη στο ψηφοδέλτιο τελειώνει πολιτικά τον απερχόμενο

Γ. Απατσίδης με Ν. Μπρουσκέλη
Μεγάλη ήταν η κατήφεια στους στενούς συνεργάτες του απερχόμενου δημάρχου σήμερα το πρωί. Πληροφορήθηκαν αργά χτες το βράδυ την ένταξη του Ν. Αλεξόπουλου στον συνδυασμό του Π. Γκυρίνη και πάγωσαν. Ήλπιζαν ότι δεν θα πει τελικά το «ναι» και αντί να φερθούν «έξυπνα» και να ρίξουν τους τόνους άρχισαν να τον προπηλακίζουν φραστικά προκαλώντας τον να βάλει για να μετρήσει τις δυνάμεις τους. Η ένταξη του Ν. Αλεξόπουλου προσδίδει μεγάλη δυναμική στο ψηφοδέλτιο και αυτό το γνωρίζουν στην...
διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας αλλά το γνωρίζει και ο ίδιος ο Δημητριάδης προσωπικά.

Η κατήφεια μεγάλωσε και έγινε πανικός όταν είδαν την λίστα των υποψηφίων συμβούλων. Αμέσως άρχισε μια κινητικότητα και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά. Μάλιστα, ορισμένοι από τους υποψήφιους του Γκυρίνη δέχτηκαν τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Φ. Δημητριάδη για να συναντηθούν ώστε να μην ανακοινωθούν ή άμα ανακοινωθούν να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους!!!

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην σημερινή εκδήλωση ήταν ο καταλύτης. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου μέχρι στιγμής και η μεγάλη αισιοδοξία από όλους όσοι ήταν εκεί ήταν εμφανής και μεταδόθηκε αμέσως τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στα χωριά. Το νέο κυκλοφόρησε άμεσα και αμέσως άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα στα καφενεία. Μέσα σε λίγες ώρες το κλίμα από αισιόδοξο έγινε κλίμα νίκης και αντίστοιχα συντριβής του Δημητριάδη.

Αυτό που απομένει δεν είναι τίποτα άλλο από την τελική πράξη. Θεωρείται απαραίτητη η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του νυν δημοτικού συμβούλου Γιάννη Απατσίδη. Η συμμετοχή του Γ. Απατσίδη θα κορυφώσει την δυναμική της παράταξης και θα την καταστήσει πλέον το ανίκητο φαβορί στις ερχόμενες εκλογές. Ο κ. Απατσίδης ήταν από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας αυτής της παράταξης μαζί με τους Ναλμπάντη και Μπρουσκέλη που είναι και επίσημα υποψήφιοι σύμβουλοι. Όλοι αναγνωρίζουν ότι μια πιθανή ανακοίνωση του ονόματος του Γ. Απατσίδη θα «τελειώσει» οριστικά τον Δημητριάδη και την παρέα του. Αναμένουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: