Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η αναξιοπρέπεια του πολιτικού προσωπικού / Χ. Καφτεράνης

του Χ. Καφτεράνη
Νιώθω λυπημένος που για άλλη μια φορά μέρος του πολιτικού μας προσωπικού, φάνηκε κατώτερο των περιστάσεων. Αναφέρομαι στα όσα φαιδρά έλαβαν χώρα κατά την επίσκεψη του κ. Σαββίδη στην πόλη μας. Αρχικά η Δήμαρχος κ. Ουσουλτζόγλου, η οποία με την ευκαιρία να αναφέρω, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων διαγράφοντας έναν εξ αυτών που θεωρούν ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την...
ανιδιοτελή συμμετοχή στα κοινά από την προσυμφωνημένη μετεγγραφή, διέπραξε εγκληματικό λάθος με το να "εκλιπαρεί" μια συνάντηση με τον όποιο τυχόντα φερόμενο επενδυτή. 
Δήμαρχος που έχει συναίσθηση της θέσης του, δέχεται επενδυτές με πρόταση, μετά από εισήγηση της υπηρεσίας για το σοβαρό ή το γελοίο του θέματος και σε χρόνο που αυτός ορίζει. Τους υπόλοιπους τους αγνοεί! 

Αρνητικότατη η εικόνα του κ. Καραπαναγιωτίδη, ο οποίος στην απέλπιδα, φοβάμαι, προσπάθειά του να διασώσει το ερμαφρόδιτο καραβάνι του, που απαρτίζεται από λίγους έντιμους δεξιούς και πολλούς δανεικούς λεγεωνάριους με αμοιβή, εδέχθη να επιχειρήσει εξαπάτηση του εκλογικού σώματος με το να εμφανίσει τον κ. Σαββίδη ως τον επενδυτή που υπό την δική του Δημαρχία θα επένδυε στον τόπο μας.
Αστειότητες που υποτιμούν την νοημοσύνη μας και προσβάλλουν την αντιληπτική μας ικανότητα. Αγαπητέ κύριε εκκολαπτόμενε Δήμαρχε, οι σοβαροί επενδυτές έρχονται μετά τις εκλογές, με σταθερό και με χρόνια μπροστά του συνομιλητή και όχι μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. 

Με εντυπωσίασε όμως η πνευματικότητα της συνάντησης, εδόθη στον κ. Σαββίδη τρίτομη ιστορία της πόλης, φαντάζομαι ότι θα δόθηκε και δεύτερη τριάδα βιβλίων και στον όλως τυχαίως συνοδεύοντα κ. Ζαγοράκη, με δεδομένη και αδιαμφισβήτητη την φιλομάθεια αμφοτέρων! 
Ιδιαιτέρως όμως με λύπησε η περιχαρής παρουσία ευειδών κυριών, οι οποίες ντυμένες πασχαλιές, με το πιο λαμπρό τους χαμόγελο, συμπλήρωσαν τα προφανή τους κενά, φωτογραφιζόμενες στο πλάι ανδρών του διαμετρήματος των προαναφερομένων! Μάλιστα κάποιες "πολλά υποσχόμενες" απέδειξαν πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις ότι απλώς "υπόσχονταν πολλά"! 

Δυστυχώς το βάθρο της αξιοπρέπειας είναι ολισθηρό και τα ψηλοτάκουνα δεν βοηθούν συνήθως! 
Κρίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: