Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Οι σαλτιμπάγκοι της επικοινωνίας του Δημητριάδη νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με χαχόλους πολίτες

To παραδέχεται ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος. Το παραδέχονται και οι υποψήφιοι σύμβουλοι. Είναι κοινός τόπος πλέον ότι η διοίκηση Δημητριάδη δεν έκανε απολύτως τίποτα. Δεν έχει να δείξει έργο σε όλο το εύρος του δήμου. Εκεί βέβαια που έχει σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ είναι η καθημερινότητα όπου τα πράγματα πήγαν πίσω πενήντα χρόνια.

Κι όμως, αυτή την κατάσταση δεν την...
βλέπει το τζίνιους γραφείο τύπου της παράταξης του Δημητριάδη. Δεν έχουν αντιληφθεί το παραμικρό οι συγγραφείς των πονημάτων της παράταξης. Φαίνεται ότι ζουν σε κάποιος άλλο, παράλληλο σύμπαν και δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα.
Και βέβαια δεν ρώτησαν ούτε τον ίδιο τον Δημητριάδη να μάθουν την σκληρή πραγματικότητα.

Γράφει λοιπόν τον γραφείο τύπου της παράταξης Δημητριάδη ότι στο Λιανοβεργι οι παιδικές χαρές είναι σούπερ λουξ, ότι διαθέτει ολοκαίνουργιο δημοτικό σχολείο και άλλες τέτοιες «παπάρες» θέλοντας να παρακάμψουν το βασικό ερώτημα που ετέθη από την παράταξη Γκυρίνη και που είναι η εγκληματική εγκατάλειψη του κτηρίου του παλιού δημοτικού σχολείου του χωριού που ρημάζει.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν αποτύπωναν την πραγματικότητα και δεν μπορούσαν να κάνουν διάψευση οπότε θα σκέφτηκαν ότι μπορούν να την κάνουν «γυριστή» λέγοντας φούμαρα.

Έλα όμως ντε που το δημοτικό σχολείο στο Λιανοβέργι έγινε πριν από μια δεκαετία περίπου. Έλα ντε που το γήπεδο στο Παλιοχώρι έγινε με λεφτά του 2004. Δεν το λένε όμως οι σαλτιμπάγκοι της παράταξης που νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με χαχόλους και θα τους ταΐσουν ψέματα να χορτάσουν. Δε λένε όμως λέξη για το διαβόητο κλειστό βαρέων αθλημάτων που κόλλησε και τόσα χρόνια δήμαρχος ο Δημητριάδης δεν κατάφερε να το ξεκολλήσει.
Και χάσκει το γιαπί στην ανατολική είσοδο του Λιανοβεργίου, χάσκει το κλειστό περιμένοντας έναν να απολογηθεί.

Ας το πάρουν απόφαση. Ο λαός του δήμου Αλεξάνδρειας γνωρίζει πολύ καλά ότι η απερχόμενη διοίκηση έκανε μηδενικό έργο. Δεν υπάρχει τίποτα για να αξιολογηθεί και να βαθμολογηθεί. Γι αυτό πρέπει να φύγει.
Φτ΄νει πιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: