Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΓΚΥΡΙΝΗΣ - Να σταματήσει η ρουσφετολογική πρακτική της απερχόμενης διοίκησης Δημητριάδη

Ανακοίνωση για την γνωστή τακτική της διοίκησης Δημητριάδη που είναι ο ορισμός της ρουσφετολογικής πρακτικής έβγαλε η παράταξη Γκυρίνη "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" με την οποία καταγγέλει τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα σε όλο το εύρος του δήμου.

Η ανακοίνωση είναι:

Καθόλου δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η... απερχόμενη διοίκηση Δημητριάδη συνεχίζει «ακούραστα» την ρουσφετολογική συμπεριφορά της μέσα στην προεκλογική περίοδο. Στη λογική της απερχόμενης διοίκησης είναι να εκμαυλίσει συνειδήσεις, να εξαγοράσει πολιτικές συμπεριφορές παντί τω τρόπω με μοναδικό στόχο την εκλογική της διάσωση.

Άρχισαν με την παραχώρηση εκατοντάδων στρεμμάτων στο Σχοινά σε αγρότες της περιοχής μέσα σε δημοτική έκταση χωρίς καμιά διαδικασία. Συνέχισαν με μοίρασμα σωλήνων στα χωριά χωρίς κανένα σχέδιο αλλά με μοναδικό γνώμονα τις διαθέσεις του κομματάρχη –προέδρου που ανήκει στην απερχόμενη πλειοψηφία. Τώρα, στέλνουν τα δημοτικά μηχανήματα να καθαρίζουν ιδιωτικά οικόπεδα!

Όλα τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα της ρουσφετολογικής πρακτικής της απερχόμενης διοίκησης που  αν μη τι άλλο, επιβαρύνει το δημοτικό ταμείο.

Τους καταγγέλλουμε δημόσια στο λαό της Αλεξάνδρειας και τους καλούμε να σταματήσουν το καταστροφικό τους έργο. Είναι το τελευταίο που μπορούν να κάνουν πριν τους οδηγήσει στην έξοδο η λαϊκή ετυμηγορία του Μαΐου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μόνο αυτά ? στο πεζόδρομο τι γίνεται ? ενω ο κούγκας έδωσε προφορική άδεια σε καταστηματάρχη να προχωρήσει σε παράνομες κατασκευέςκαι αυθαίρετη κατάληψη δημοτικού χώρου , στο δημοτικό συμβούλιο εκανε τον ανήξερο ... δυο καταδίκες του κ κούγκα για παράβαση καθήκοντος δεν είναι αρκετές για το κ. κούγκα .... ? ήδη καταστηματάρχης της πόλης έχει καταφύγει στην εισαγγελία και θα καταθέση μήνυση για παράβαση καθήκοντος για αθέμιτο ανταγωνισμό και ...

Ανώνυμος είπε...

΄παλιά τους τέχνη κόσκινο. Πρέπει όμως να λογοδοτήσουν!! Άν και εσύ τα κουκουλώσεις θα είσαι το ίδιο με αυτούς. Διαφάνεια και όλα Στον Εισαγγελέα. Μόνο έτσι θα ξεβρωμίσει ο τόπος.