Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης του Π. Γκυρίνη: Είμαστε αισιόδοξοι για την ορθή κρίση των συνδημοτών μας και για το τελικό αποτέλεσμα

Κατατέθηκε χτες αργά το απόγευμα, στις 8 μμ, στο πρωτοδικείο Βέροιας, ο φάκελος του συνδυασμού «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» από τον επικεφαλής του, υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

Ο φάκελος περιλαμβάνει τις 167 υποψηφιότητες των συμπολιτών μας που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο νίκης στις ερχόμενες εκλογές.
Ο υποψήφιος δήμαρχος αμέσως μετά την τυπική διαδικασία της υποβολής του φακέλου στον αρμόδιο υπάλληλο έκανε την παρακάτω δήλωση:

Σήμερα ολοκληρώθηκε μια επίπονη όσο και ευχάριστη διαδικασία, αυτή της ολοκλήρωσης του...
ψηφοδελτίου μας που θα δώσει τη μάχη των εκλογών. Μια μάχη δύσκολη αλλά και ελπιδοφόρα για τους συνδημότες και το μέλλον του τόπου μας. Όλοι οι συνυποψήφιοί μου, υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, είναι άξιοι και ικανοί συμπολίτες που είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν με ανιδιοτέλεια για το καλό των χωριών και του δήμου συνολικότερα. Ενός δήμου που έχει βυθιστεί στο τέλμα της στασιμότητας και της έλλειψης προοπτικής.

Από σήμερα κι όλας περνάμε στην δεύτερη φάση της προεκλογικής εκστρατείας μας. Θα επισκεφθούμε όλα τα χωριά του δήμου και τις γειτονιές της Αλεξάνδρειας για να αναλύσουμε την προγραμματική μας πρόταση, να την συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας, να την κάνουμε πλειοψηφική. Στόχος μας είναι να έχουμε το σύνολο των συνδημοτών μας στο πλευρό μας ως αυριανή διοίκηση ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί την βελτίωση των όρων ζωής όλων μας και να δημιουργήσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Είμαι αισιόδοξος για τόσο για την ορθή κρίση του λαού του δήμου της Αλεξάνδρειας όσο και για τελικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας και να μην συνεχιστούν όλα αυτά τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από την άλλη πλευρά, από την πλευρά της απερχόμενης διοίκησης, που έχουν εκφυλίσει την πολιτική και έχουν ξεφτιλίσει αξίες και προσωπικότητες.
Ριχνόμαστε στη μάχη με πίστη και αισιοδοξία γιατί η ώρα ευθύνης όλων μας είναι πλέον μπροστά μας».

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: