Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

"ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ"- Π. Γκυρίνης προς παράταξη Δημητριάδη: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά ...

Τγαρ πολύ της θλίψεως γεννά δελτία τύπου που αντί να απαντάνε στο ερώτημα αραδιάζουν φωτογραφίες άσχετες με το θέμα και νομίζουν οι πονηρούληδες ότι έχουμε ξεχάσει το ερώτημα και δεν θα επιμείνουμε.
Λοιπόν κύριοι της διοίκησης Δημητριάδη να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη. Δημοτική περιουσία είναι το...
κτήριο του πρώην δημοτικού σχολείου Λιανοβεργίου. Το έχετε εγκαταλείψει στην τύχη του και ρημάζει. Όπως βέβαια έχετε κάνει σε πλείστα όσα δημοτική κτήρια σε όλο το εύρος του δήμου. Το θέμα λοιπόν είναι η εγκατάλειψη του κτηρίου του πρώην δημοτικού σχολείου που είναι περιουσία του δήμου και όχι αν έχουν σχολείο τα παιδιά του χωριού.
Επειδή όμως δεν υπάρχει απάντηση διότι τέσσερα χρόνια τώρα, αλλά και άλλα οχτώ ως δήμαρχος του Πλατέος, ο «εργατικός» και «ακούραστος» Δημητριάδης δεν έκανε απολύτως τίποτα για να συντηρήσει και να αξιοποιήσει το εν λόγω κτήριο που κατέληξε να είναι ρημαδιό και έρμαιο στις διαθέσεις του καιρού και των …ανθρώπων.
Ο απερχόμενος δήμαρχος και οι συνεργάτες του αντί να ψάχνουν να βρουν έργα στα χωριά και να εκτίθενται αραδιάζοντας «έργα» που έγιναν σε προγενέστερες θητείες ή ακόμα και σε δημαρχιακές θητείες που δεν ήταν καν δήμαρχος στον πρώην δήμο Πλατέος ο Φ. Δημητριάδης ας βρουν καμιά έξυπνη δικαιολογία για το μηδενικό έργο τους και ας βγουν στον λαό να απολογηθούν. Είναι υποχρέωσή τους.
Εν κατακλείδι, η απερχόμενη διοίκηση επειδή δεν έχει να παρουσιάσει απολύτως τίποτα καλό θα είναι να κάνει ότι δε βλέπει και δεν ακούει. Τουλάχιστον δεν θα εκτίθεται.

Και με την ευκαιρία προσθέτουμε ακόμα ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο απερχόμενος δήμαρχος. Γιατί παραμένει γιαπί το διαβόητο κλειστό γυμναστήριο βαρέων αθλημάτων στο Λιανοβέργι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: