Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Τον "μαύρισε" το 60% αλλά αυτός επιμένει να θέλει ...καρέκλα

Έχασε πανηγυρικά ο δήμαρχος Νάουσας επί δωδεκαετία από έναν νεαρό 33χρονο αλλά δε λέει να πάει σπίτι του. Δε λέει να παραδεχτεί ότι έκλεισε ο κύκλος του και ότι πλέον δεν είναι αρεστός. Επιμένει να λέει και μάλιστα "απειλητικά" ότι θα παραμείνει άλλα πέντε χρόνια στα έδρανα του συμβουλίου. Ως αντιπολίτευση βέβαια. Για να ελέγχει τα όσα η νέα διοίκηση αποφασίζει.
Τέτοιες ανακοινώσεις βλέπεις και... καταλαβαίνεις απολύτως τον εκνευρισμό των πολιτών που "μαυρίζουν" όλους αυτούς που επιμένουν να νομίζουν ότι είναι οι μοναδικοί σωτήρες τους. 

Εξ άλλου, μόνο τυχαίο δεν είναι που και οι τρεις χαμένοι στην Ημαθία ήταν για δώδεκα χρόνια σε δημαρχιακή -νομαρχιακή καρέκλα (οχτώ ο Καραπαναγιωτίδης και κάτι ψιλά αντινομάρχης).

Ιδού η ανακοίνωση Καραμπατσού:


Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Η Δημοτική Ανανέωση έδωσε έναν καθαρό αγώνα ως ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός συνδυασμός σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη Νάουσα. Σεβόμαστε την πλειοψηφία των δημοτών που ανέδειξε νέα Δημοτική Αρχή. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ευχαριστώ ολόψυχα όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και δηλώνω ότι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα ασκήσουμε το θεσμικό ρόλο μας με υπευθυνότητα, στηρίζοντας αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου μας και αντιδρώντας σε κάθε επιλογή η οποία θα στρέφεται κατά των συμπολιτών μας ή σε βάρος της δημοτικής περιουσίας. 

Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, τους φίλους, τους συνεργάτες, τους εθελοντές που υποστήριξαν τον έντιμο αγώνα μας και την οικογένειά μου για την ανεκτίμητη ηθική υποστήριξη.

Μέχρι το τέλος της θητείας μας στις 31 Αυγούστου 2014, οι συνεργάτες μου και εγώ θα συνεχίσουμε να ασκούμε τα καθήκοντά μας με ευσυνειδησία και συνέπεια.  Στη νέα Δημοτική Αρχή εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.     

Με εκτίμηση

Τάσος Καραμπατζός

Δήμαρχος Νάουσας

Επικεφαλής Συνδυασμού Δημοτική Ανανέωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: