Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ- Ο λαός καταδίκασε την διοίκηση Δημητριάδη- Την επόμενη Κυριακή είναι ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ του λαού

Πριν από λίγο ο Παν. Γκυρίνης έκανε την παρακάτω δήλωση στο εκλογικό του κέντρο:


Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

Συμπολίτισσες- Συμπολίτες,
Φίλες και Φίλοι
Η πορεία της αλλαγής στο Δήμο Αλεξάνδρειας είναι προδιαγεγραμμένη.
Οι Ρουμλουκιώτισσες και οι Ρουμλουκιώτες καταδίκασαν με την ψήφο τους τη Δημοτική Διοίκηση του Φώτη Δημητριάδη και ενωμένοι προχωρούν στις...
εκλογές της 25ης Μαΐου.
Η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ εκφράζοντας την ανάγκη της πλειοψηφίας των Δημοτών μας είναι, ενωμένη και αποφασισμένη, να ολοκληρώσει τη νίκη της και να κατοχυρώσει μια Δημοκρατική Λειτουργία του Δήμου μας και αναπτυξιακή πορεία του Τόπου μας.

Το μήνυμα του λαού είναι ξεκάθαρο, όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στη Δημοκρατία, που θέλουν να αλλάξουν τον Τόπο μας, αλλάζοντας παράλληλα και τη ζωή τους, ανεξάρτητα από τη γενικότερη πολιτική τοποθέτησή τους, είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να το πετύχουν.
Από το προσκλητήριο νίκης στις 25 Μαΐου κανείς δεν μπορεί και κανείς δεν πρέπει να λείπει, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να σταματήσουμε την Υποβάθμιση του Δήμου μας και τη φτωχοποίηση της ζωής μας.
Είναι χρέος ΟΛΩΝ να είμαστε παρόντες στην κάλπη την επόμενη Κυριακή, για να σταματήσουμε όλους εκείνους που υψώνουν εμπόδια στο μέλλον μας.
Στο μέλλον των παιδιών μας.

Η επόμενη Κυριακή είναι η ώρα του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Μπορούμε όλοι μαζί, όσοι επιθυμούμε αλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου μας, να δώσουμε αυτή την βδομάδα τη μεγάλη μάχη.
Στις 25 Μαΐου μπορούμε να καταψηφίσουμε τη σημερινή Δημοτική αρχή και να υπερψηφίσουμε την ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για αλλαγή στη ζωή μας.

Για ένα Δήμο συμμετοχικό και Δημοκρατικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό, στην υπηρεσία του Πολίτη και του Δημόσιου Συμφέροντος.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, συνεχίζουμε όλοι μαζί για την μεγάλη Ανατροπή στις 25 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: