Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Απατσίδης σε Σπυρίδη: Γιώργο, η ανοησία δεν αποτελεί πάντα άλλοθι

Ο υποψήφιος δήμαρχος του
 ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια
Γ. Απατσίδης
Χτες Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και σε δυο ονόματα αυτοδιοικητικών της πόλης. Του Μπρουσκέλη και του Απατσίδη. Ο πρώτος θήτευσε ως δήμαρχος και ο δεύτερος ως αντιδήμαρχος στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Άφησαν την σφραγίδα τους ως...
αυτοδιοικητικοί και κρίθηκαν από τον λαό της πόλης. Πέρασαν στην ιστορία αφού μας "άφησαν" εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Όμως, ο υποψήφιος τους θυμήθηκε και τους "χρησιμοποίησε" για να πλήξει τους γιους τους που ο μεν δεύτερος είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος για δυο συνεχείς τετραετίες και μια παλαιότερα και ο πρώτος εμπλέκεται με τα κοινά τώρα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε την πρώτη απάντηση από τον Γιάννη Απατσίδη που έγραψε λίγες ώρες αργότερα στον "τοίχο" του στο φ/β τα εξής:

ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ
Έκπληξη ταραχή και πίκρα. Αυτό αισθάνθηκα σήμερα (σ.σ χτες) ακούγοντας την ομιλία του Γιώργου Σπυρίδη.
Ακούγοντας τον Γιώργο, που θα έπρεπε να κοιτάει μπροστά, να αναφέρεται στην κεντρική του ομιλία στον πατέρα μου και στον Δ. Μπρουσκελη. 

Σε πληροφορώ λοιπόν Γιώργο ότι ο αγαπημένος μου πατέρας έχει πεθάνει πριν 14 χρονια. Ο δε Δ. Μπρουσκελης πριν 17-18.
Το τί κάνανε αυτοί οι δυο άνθρωποι όπως και πολλοί άλλοι σύντροφοί τους τότε, έχει κριθεί. 
Τόσο εγώ όσο και ο Ν. Μπρουσκελης, να ξέρεις ότι, είμαστε πολύ περήφανοι για την διαδρομή τους και για το γεγονός ότι είμαστε "γόνοι και επίγονοί" τους όπως ανέφερες.
Σε παρακαλώ ειλικρινά, να είσαι πιο προσεκτικός στις αναφορές σου σε τόσο ευαίσθητα θέματα διότι η ανοησία δεν αποτελεί πάντα άλλοθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: