Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η ήττα της παράταξης του Δημητριάδη ήταν νομοτελειακή εξέλιξη

Ο απερχόμενος με τον
μνημονιακό βουλευτή
Λ. Τσαβδαρίδη
Η ήττα της παράταξης του απερχόμενου δημάρχου ήταν, κατά την άποψή μου, νομοτελειακή εξέλιξη των πραγμάτων, όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο.

Ο κόσμος του δήμου ήταν απογοητευμένος και το έδειχνε ως έναν βαθμό αλλά στην μεγάλη του πλειοψηφία ήταν θυμωμένος διότι ο Δημητριάδης ως δήμαρχος δεν έκανε απολύτως τίποτα τόσο στο επίπεδο της καθημερινότητας όσο και στο γενικότερο αλλά και στο κοινωνικό με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτική ήττα στην πόλη της Αλεξάνδρειας όπου δημιουργήθηκαν και τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Η απερχόμενη και ηττημένη πλέον διοίκηση Δημητριάδη είχε προδιαγράψει μόνη της την πορεία προς τον γκρεμό. Απούσα από...
κάθε δράση κοινωνικής αλληλεγγύης, ταγμένη στο πλευρό των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης της ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, με θερμούς εναγκαλισμούς με τους βουλευτές της ΝΔ στο νομό, απούσα από κάθε διεκδίκηση ώστε να μην φύγουν οι δημόσιες υπηρεσίες από την πόλη- έδρα του δήμου κλπ.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την προ-κλητική πολιτική της διοίκησης και του απερχόμενου δημάρχου προσωπικά αναφορικά με τις αναθέσεις σε συγγενείς και φίλους έργων και προμηθειών δημιούργησαν το εκρηκτικό υπόβαθρο της ήττας. Μιας ήττας θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν δεν ασκούνταν αφόρητες πιέσεις στους ψηφοφόρους από τους ανθρώπους της διοίκησης, πιέσεις και εκβιασμοί στους συμπολίτες από υποψήφιους  και φίλους αυτών, ταξίματα για δουλειές κλπ που ποτέ βέβαια δεν θα υλοποιηθούν.

Είναι φανερό ότι η ερχόμενη Κυριακή θα είναι ακόμα μια δοκιμασία για τον απερχόμενο ηττημένο Δημητριάδη. Θα αναγκαστεί να υποστεί ακόμα μια ήττα αποδοκιμασία της πολιτικής του και να τερματίσει την πολιτική του καριέρα με ήττα αφού όπως κυκλοφορεί αναμένεται να παραιτηθεί διότι δεν θέλει να υποστεί την βάσανο της αντιπολίτευσης.
Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: