Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

"Αποστρατεία" για Μητσόπουλο και Παπαδημητρίου σε Κορυφή και Κλειδί / Ο Μπ. Τσολάκης πρόεδρος στο Κλειδί

Β. Μητσόπουλος          -              Βασ. Παπαδημητρίοιυ
Στην Κορυφή και στο Κλειδί ο Δημητριάδης είχε δυο από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του την προηγούμενη τετραετία. Στην Κορυφή είχε τον Βασίλη Μητσόπουλο και στο Κλειδί τον Βασίλη Παπαδημητρίου. Και οι δυο ήταν πρόεδροι στα τοπικά συμβούλια και οι δυο έχασαν τη θέση τους.
Ο Μητσόπουλος έχασε τη θέση του από...
έναν νεώτερο, τον Σάκη Γιοβαννόπουλο που ήταν συνυποψήφιός του στο ψηφοδέλτιο. Η Κορυφή παρέμεινε στο στρατόπεδο του Δημητριάδη έστω και με μικρή διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη εκλογή. Όμως στο Κλειδί ο Παπαδημητρίου έχασε την θέση του από τον Μπ. Τσολάκη και είδε το χωριό του να περνάει στο στρατόπεδο του Γκυρίνη. Είναι ακόμα μια απόδειξη ότι ο κόσμος θέλει αλλαγές, θέλει ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.

Νέος πρόεδρος ο Μπ. Τσολάκης
Μπ. Τσολάκης
Στο Κλειδί αναλαμβάνει πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο, πρόεδρος του χωριού δηλαδή ο Μπάμπης Τσολάκης. Πρόκειται για έναν συμπολίτη ικανότατο, ευθύ και έντιμο με δράση στα κοινωνικά κινήματα και στον πολιτισμό.
Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα προσφέρει στο χωριό του ότι καλύτερο μπορεί αφού έχει σχέδια και θέληση για δουλειά. Και το κυριότερο, δεν έχει εξαρτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: