Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε πριν από λίγο η παράταξη του Π. Γκυρίνη. Καταγγέλει τον απερχόμενο δήμαρχο Αλεξάνδρειας ότι απαγόρευσε την συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου με τους εργαζόμενους αν και ο ίδιος, ως υποψήφιος δήμαρχος το 2010, είχε κάνει δυο συναντήσεις στο δημαρχείο μαζί τους.

Η ανακοίνωση -καταγγελία είναι η ακόλουθη:

Θέλουμε να καταγγείλουμε τον απερχόμενο δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη για την ανοίκεια και εκτός πολιτικού πολιτισμού απόφασή του να μην επιτρέψει να δώσει άδεια στον επικεφαλής του συνδυασμού μας Παναγιώτη Γκυρίνη να μιλήσει στους εργαζόμενους του δήμου Αλεξάνδρειας.
Η αυταρχική απόφαση του απερχόμενου πανικόβλητου δημάρχου είναι δείγμα της πολιτικής του κουλτούρας που δεν έχει καμιά σχέση με την δημοκρατία και την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων. Δεν έδωσε το δικαίωμα σε μια παράταξη να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους του δήμου, με συμπολίτες μας, ώστε να ακούσουν την προγραμματική μας πρόταση και στο τέλος να αποφασίσουν για την στάση τους.
Να θυμίσουμε στον απερχόμενο δήμαρχο ότι κατά την προεκλογική περίοδο του 2010 ο ίδιος μίλησε δυο φορές στους εργαζόμενους του δήμου.
Κλείνοντας να τονίσουμε και να δηλώσουμε με απόλυτη σαφήνεια ότι ο υποψήφιος δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα επισκεφθούν το δημαρχείο χωρίς καμιά άδεια σπάζοντας στην πράξη την αυταρχική συμπεριφορά του πανικόβλητου απερχόμενου δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: