Σάββατο 17 Μαΐου 2014

"Θερμό" επεισόδιο στο εκλογικό του Δημητριάδη; / Γκάζια του απερχόμενου σε συνεργάτες του για την μικρή συγκέντρωση;

Αμέσως μετά την αποτυχημένη συγκέντρωση του Φώτη Δημητριάδη στην Αλεξάνδρεια, όπου έλπιζε ότι μπορεί να παλέψει τη μάχη της εκλογής, και διαπιστώνοντας ότι μόλις και μετά βίας κάλυψε εξακόσια τετραγωνικά μέτρα με αραιωμένους τους οπαδούς του και τους εκατόν εξήντα υποψηφίους του, κάλεσε σε σύσκεψη τους στενούς του συνεργάτες στο εκλογικό κέντρο και ξέσπασε. Η πληροφορία έφτασε τηλεφωνικά μόλις ολοκληρώθηκε το "θερμό" επεισόδιο και το γράφουμε με επιφύλαξη πιστεύοντας όμως στην πηγή μας που περιέγραψε ένα τεταμένο κλίμα.
Εμφανώς εκνευρισμένος και σε...
ορισμένες χρονικές στιγμές, όπως μου μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας, εκτός εαυτού, μίλησε με σκληρά λόγια στους συνεργάτες του λέγοντας ότι δεν ήταν συγκέντρωση δημάρχου αυτή, ότι δεν δούλεψαν για να κουβαλήσουν κόσμο, ότι τον άφησαν μόνο του να σέρνει το κάρο, ότι μόνος του δίνει τη μάχη και ότι κακώς τους άκουσε και ηγήθηκε του ψηφοδελτίου ενώ θα έπρεπε να είχε πάει στο σπίτι του νικητής.
Οι συνεργάτες του είχαν κατεβάσει τα κεφάλια και δεν έλεγαν τίποτα. Η εικόνα της συγκέντρωσης ήταν απογοητευτική και δεν είχαν κανένα επιχείρημα να πουν ώστε να μετριάσουν τον εκνευρισμό του Δημητριάδη που παρέμενε στα ύψη.
Είναι προφανές ότι μετά το περιστατικό αυτό και αν ισχύει όπως μας το μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στη παράταξη του δημάρχου και ότι τις δυο μέρες που απομένουν μέχρι να κλείσει η κάλπη ο ίδιος θα τερματίσει τα γκάζια, θα κινήσει γη και ουρανό ώστε να πέσει μαχόμενος, γιατί δεν τον παίρνει να κάνει πίσω. Τώρα πλέον είναι αργά και θα πρέπει να πιει το πικρό ποτήρι της ήττας μόνος του.
Όσον αφορά την επόμενη μέρα και πάντα σύμφωνα με δηλώσεις που έχουν μεταφερθεί από συνδαιτυμόνες του δημάρχου ο ίδιος δεν προτίθεται να κάτσει στα έδρανα της αντιπολίτευσης όπως βέβαια και ο Σ. Κούγκας που κατ΄ επανάληψη το έχει δηλώσει και το έχει κάνει σαφές.
Συνεπώς, η επόμενη μέρα για την παράταξη Δημητριάδη θα φέρει ανακατατάξεις και ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την ηγεσία του Κ. Παράσχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: