Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ανεξ. Πρωτοβουλία Νάουσας: Καταγγέλουμε την διαδικασία της ψηφοφορίας στη Νάουσα

Καταγγέλλουμε  την απαράδεκτη συμπεριφορά δικαστικών αντιπροσώπων στη Νάουσα που για τις ευρωεκλογές δεν έδιναν όλα τα ψηφοδέλτια αλλά λίγα και επιλεγμένα.
   
Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο...
277 εκλογικό τμήμα όπου, στη διαμαρτυρία ψηφοφόρου, η δικαστικός απάντησε "Δίνουμε τα  ψηφοδέλτια των πιο μεγάλων κομμάτων"(!!!). 
Μόνο χάρη στην επιμονή του ψηφοφόρου, δόθηκαν όλα τα ψηφοδέλτια.
   
Αυτή η συμπεριφορά παραπέμπει σε εκλογές του ΄60, νόθευσης της θέλησης του εκλογικού σώματος. 
Η απάντησή μας θα δοθεί στο λαϊκό κίνημα! 

Εκλογές τέλος.Συνεχίζουμε    την κινηματική πολιτική μας δράση! Πιθανά να προέκυψαν ακόμη και (φανερές ή κρυφές) πικρίες, αλλά για αυτές διαθέτουμε την πολιτική ωριμότητα, ξεπερνώντας τις όποιες παραταξιακές ή προσωπικές απογοητεύσεις, να προχωρήσουμε ενωμένοι κινηματικά. Στην προεκλογική περίοδο η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία επέβαλε κεντρικά πολιτικά θέματα και συμπαρατάχθηκε με την Αριστερά στο σύνολό της.
   
Ξαναπιάνουμε το νήμα: Ανεμογεννήτριες, ανεργία, αντιφασισμός και τόσα άλλα που σκεφτόμαστε εμείς αλλά και άλλοι συμπολίτες που θέλουν να συστρατευθούμε , περιμένουν την παρέμβαση και τους αγώνες μας. Εξάλλου συνεχώς θα ανανεώνουμε την αλληλεγγύη μας στη ΒΙΟΜΕ και τη συντροφικότητά μας  με τους συναγωνιστές της Χαλκιδικής.


    
Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: