Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

TEΛΙΚΟ- Ο Γκυρίνης στην Αλεξάνδρεια, ο Βοργιαζίδης στη Βέροια και ο Κουτσογιάννης στη Νάουσα οι νέοι δήμαρχοι

Ολική αντικατάσταση των δημάρχων της Ημαθίας έδειξαν οι κάλπες της χτεσινής Κυριακής σε συνδυασμό με την λαϊκή ετυμηγορία της πρώτης Κυριακής.
Δημοτικές διοικήσεις φεύγουν από τα πράγματα μετά την παρουσία τους σ΄ αυτά πάνω από... δέκα χρόνια και έρχονται καινούργιες να τις αντικαταστήσουν. Στην Αλεξάνδρεια  τερματίζεται εντελώς άδοξα η καριέρα του Δημητριάδη που προσγειώθηκε ανώμαλα ενώ πάσχιζε να εξασφαλίσει άλλα πέντε χρόνια παραμονής στον δημαρχιακό θώκο. Δηλαδή να παραμείνει 12+5=17 χρόνια δήμαρχος. Πλεονεξία να πεις, μέσα θα πέσεις.
Στη Νάουσα επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό. Ο Τ. Καραμπατσός έχοντας κι αυτός 12 χρόνια δήμαρχος ήθελε να συνεχίζει να σώζει τον τόπο του. Ο κόσμος όμως είχε άλλη άποψη και επέλεξε έναν νεαρό για δήμαρχο, τον Κουτσογιάννη.
Στη Βέροια ο κόσμος επέλεξε να στείλει για ξεκούραση τον Κ. Καραπαναγιωτίδη που μετά από οχτώ χρόνια νομάρχης και αντιπεριφερειάρχης ήθελε να κάνει καριέρα και στα δημοτικά. Όμως, οι πολίτες είχαν διαφορετική γνώμη και τον έστειλαν στην αποστρατεία. Εξέλεξαν τον εν ενεργεία αντιδήμαρχο Βοργιαζίδη που μπορείς να πεις ότι είναι συνέχεια της απερχόμενης διοίκησης Ουσουλτζόγλου.

Πλήρης η αλλαγή λοιπόν του σκηνικού και σε άλλες αναρτήσεις θα προχωρήσουμε σε ανάλυση των αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στη Ημαθία αλλά και των Περιφερειακών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: