Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Προγραμματισμός δράσης από το Δίκτυο Φορέων Ημαθίας / Τι αποφάσισε

Το Δίκτυο Δράσης Φορέων Ημαθίας είναι ένας συντονισμός σε επίπεδο νομού με μικρή ως τώρα παρουσία στα κοινά αλλά με διάθεση για παρεμβάσεις σε ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο προγραμματισμού δράσης για το επόμενο διάστημα συναντήθηκαν οι φορείς και οι πρωτοβουλίες του νομού στην Βέροια και έβαλαν μια σειρά ζητήματα που κατά την άποψή τους είναι κρίσιμα και...
πρέπει να δουλευτούν κινηματικά.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αγώνα των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ, τα κόκκινα δάνεια,τ ο σχεδιαζόμενο αιολικό πάρκο στο Βέρμιο. Έγινε επίσης ενημέρωση από την ομάδα αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας εστιάζοντας στα επιτακτικά προβλήματα επιβίωσης των πολιτών στην περιοχή τους. Από τη Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας για τις προγραμματισμένες για το καλοκαίρι δράσεις τους. Από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ημαθίας για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και τα προβλήματα των σχολείων ενόψει της επόμενης σχολικής χρονιάς. Από το Ανθρώπινο Δυναμικό για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης το Σάββατο στην πλατεία Ωρολογίου από την ομάδα τους. 

Το Δίκτυο κατέληξε στην ανάγκη παρακολούθησης όλων των θεμάτων αυτών στη διάρκεια του καλοκαιριού, στη στήριξη από όλους όλων των εκδηλώσεων και στην ανάγκη συνέχισης της κοινής μας προσπάθειας ενδυναμώνοντας το μέτωπο απέναντι στα πολλά και μεγάλα προβλήματα. 
Στα σχέδιά συμπεριλαμβάνεται διοργάνωση κοινής εκδήλωσης όλων των κινημάτων στη Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια: