Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Γλέντι και πυροτεχνήματα στη Μελίκη από τον Βενιόπουλο / Τι ετοιμάζει;

Εγώ θα παραθέσω το γεγονός και εσείς καλείστε να το ερμηνεύσετε. Μια βδομάδα μετά τις εκλογές στον δήμο Αλεξάνδρειας και την νίκη του Γκυρίνη με την ταυτόχρονη ήττα της παράταξης Δημητριάδη σημειώθηκε ένα συμβάν που άφησε "άφωνους" όσους το έζησαν είτε ως... παρατηρητές είτε ως προσκεκλημένοι είτε ως πληροφορηθέντες.
Ο αντιδήμαρχος Μελίκης Κ. Βενιόπουλος κάλεσε ορισμένους συμπολίτες του στην πλατεία της Μελίκης και έστησε ένα τρικούβερτο γλέντι. Μάλιστα, έριξε και πυροτεχνήματα!!
Τόσο οι καλεσμένοι όσο και όσοι το πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων απορήσαμε για την σκοπιμότητα της εκδήλωσης αφενός όσο και για τα ...πυροτεχνήματα αφετέρου.
Μια πρώτη εξήγηση είναι ότι ο Βενιόπουλος είναι ο μοναδικός σύμβουλος της παράταξης Δημητριάδη που "νίκησε" αφού αύξησε τόσο τους σταυρούς προτίμησης όσο και το ποσοστό της παράταξης στην ενότητα Μελίκης.
Βέβαια, αυτή η "νίκη" δεν δικαιολογεί τέτοιο γλέντι. Μια προέκταση της ερμηνείας είναι ότι εν όψει της αποχώρησης του Δημητριάδη από την ηγεσία της παράταξης στη νέα θητεία που αρχίζει την πρώτη Σεπτεμβρίου θέλει να διεκδικήσει την ηγεσία της.
Λέτε; Διότι, αν αποφασίσει τελικά να παραιτηθεί ο Δημητριάδης από το δημοτικό συμβούλιο τότε θα κληθεί η παράταξη να εκλέξει νέο αρχηγό και ο Βενιόπουλος φαίνεται ότι ενδιαφέρεται να ηγηθεί ώστε μετά από πέντε χρόνια να χριστεί υποψήφιος δήμαρχος. Από την άλλη μεριά υπάρχουν και αυτά τα στελέχη της παράταξης που προωθούν τη λύση Κίμωνα Παράσχου για τον οποίον δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις προθέσεις του.
Ίδωμεν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.