Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας πρώην φασίστας καταγγέλει φασίστες αστυνομικούς της Βέροιας με έντονη δράση / Δείτε τί γράφει ο Ηλ. Σταύρου

Ο κατά δήλωσή του πρώην φασίστας και μέλος της συμμορίας Ηλίας Σταύρου, στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής στην Ημαθία, με δημοσίευμά του στον τοίχο του στο φ/β προχωράει ένα βήμα ακόμα και κυριολεκτικά "δίνει" δυο αστυνομικούς που υπηρετούν στη Βέροια ως δραστήρια μέλη της συμμορίας και μάλιστα με υψηλές διασυνδέσεις.
Το ότι η Συμμορία είχε διεισδύσει στην αστυνομία ήταν... κοινό μυστικό και μάλιστα πολλοί αστυνομικοί δεν έκρυβαν την συμπάθειά τους προς αυτό. Ο Σταύρου αποκαλύπτει ότι ο ένας αστυνομικός γνώριζε τα πάντα έχοντας προφανώς "υψηλές" διασυνδέσεις και ενημέρωση και μάλιστα επιχείρησε με φορτικό τρόπο να τον μεταπείσει ώστε να μην πάει στην δικαιοσύνη και να δώσει κατάθεση με την οποία "καίει" την συμμορία.
Τέλος, ο Σταύρου αποκαλύπτει ότι ο αδερφός του αστυνομικού είναι δραστήριο μέλος της συμμορίας, τον αποκαλεί "ακτιβιστή", και δηλώνει ότι ήταν μέλος της ομάδας που επιτέθηκε στο καφενείο του Βραχνή...

Αλήθεια, μετά από αυτές τις αποκαλύψεις η ηγεσία της τοπικής αστυνομίας θα κινηθεί; Θα διατάξει έρευνα; Θα απομακρύνει τους φασίστες αστυνομικούς; 
Ερωτήματα που δεν περιμένουν απαντήσεις. Γιατί οι απαντήσεις είναι από τα πριν γνωστές. Οι φασίστες με στολή θα αθωωθούν και θα συνεχίσουν να κάνουν το "θεάρεστο" έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: