Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Κυτούδης και Συρόπουλος στα "κόκκινα" για να είναι τα σχολεία έτοιμα

Δ. Συρόπουλος - Μ. Κυτούδης
Μεγάλος φόρτος δουλειάς περίμενε τους δυο προέδρους των σχολικών επιτροπών του δήμου Αλεξάνδρειας μόλις ανέλαβαν άτυπα τα καθήκοντά τους από την Δευτέρα πρώτη του Σεπτέμβρη. Ο Μόσχος Κυτούδης, πρόεδρος της σχολικής επιτροπής για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ο Δημήτρης Συρόπουλος, πρόεδρος της επιτροπής  της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έπεσαν κατευθείαν στα... βαθιά μόλις τους ανατέθηκε η αρμοδιότητα από τον δήμαρχο Παν. Γκυρίνη.
Τόσο ο κ. Κυτούδης όσο και ο κ. Συρόπουλος αφιερώνουν ατελείωτες ώρες για συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Τα προβλήματα είναι πολλά και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Οι ζημιές που έχουν υποστεί ορισμένα διδακτήρια είναι μεγάλες και γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθούν. Επίσης, ένα ζήτημα είναι αυτό των σχολικών καθαριστριών που δρομολογήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και τώρα ανακύπτουν ορισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζονται στη βάση της νομιμότητας, όπως δήλωσε στα Τοπικά Χρονικά ο Δ. Συρόπουλος που το πρωί είχε συνεργασία με τον προηγούμενο πρόεδρο της σχολικής επιτροπής της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Χρ. Παντόπουλο.
Το στοίχημα και των δυο είναι ένα και μοναδικό: να είναι έτοιμα τα σχολεία με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Φαίνεται ότι με τον ζήλο που δείχνουν και τις ώρες που αφιερώνουν θα το κερδίσουν και αυτό θα είναι προς όφελος των μαθητών και της σχολικής κοινότητας γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: