Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

VIDEO / Προεξείχε η ιδιοτέλεια στις σχολικές επιτροπές / Βάζουμε τέλος / Ευθεία καταγγελία εις βάρος Στεργιόπουλου- Παντόπουλου και διευθυντών

Ευθείες καταγγελίες ακούστηκαν από το στόμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας στην σύσκεψη που έγινε πριν λίγες μέρες με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. 
Οι καταγγελίες ήταν σαφείς και είχαν περιεχόμενο. "Η εμπειρία όμως λέει και ήταν ιδιαίτερα διακριτό από όσους ασχολούνται με αυτά είναι η ιδιοτέλεια. Και ο έλεγχος έχει σαν σκοπό να περιορίσει αυτές τις καταστάσεις", είπε ο...
δήμαρχος αφήνοντας εκτεθειμένους τόσο τον πρώην πρόεδρος της σχολικής επιτροπής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γρηγόρη Στεργιόπουλο όσο τον έτερο πρόεδρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χρήστο Παντόπουλο που και οι δυο δεν είναι πλέον δημοτικοί σύμβουλοι.

Δείτε το βίντεο (δείτε στο 1:01)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από πρώτη ανάγνωση σωστά μου φαίνονται και σωστά ακούγονται τα όσα ανέφεραν τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος τις σχολικής επιτροπής. ΟΜΩΣ δεν φτάνει αυτό!! Αν υπάρχουν γκρίζες πληρωμές και γκρίζες καταστάσεις τότε η αρμοδιότητα των υπευθύνων τις σημερινής Διοίκησης είναι να τα στείλουν αρμοδίως και εκεί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, και εάν μεν όλα είναι σωστά να αποδοθούν λευκοί, εάν όμως δεν είναι σωστά να υποστούν τις συνέπειες του Νόμου. Κάθε άλλη περίπτωση θα αποβλέπει σε κουκούλωμα!!! Αλήθεια, τα χρήματα των εκδρομών που έταζε ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ στους μαθητές των λυκείων αλλά τα έπαιρναν από τις σχολικές επιτροπές και ΟΧΙ από αυτόν που τα υποσχότανε τι έγινε? Και όχι μόνο. Μήπως θα πρέπει να περάσει καμία βόλτα από το Δήμο ο κ Ρακιτζής? Λέω μήπως.