Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Προειδοποίηση Χαραλαμπίδου σε Κουτσογιάννη (Νάουσα): Αν δεν τηρήσεις τις δεσμεύσεις σου θα φέρω το θέμα στη Βουλή / Επίσκεψη

Στη Νάουσα βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και αρχηγός της περιφερειακής παράταξης. 
Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την περιοδεία του από το τοπικό κατάστημα του ΙΚΑ, επισκέϕθηκε την Δημοτική Επιχείρηση Νάουσας και συζήτησε με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Χαραλαμπίδου σε Κουτσογιάννη: Αν δεν υλοποιήσεις τις δεσμεύσεις σου θα φέρω το θέμα στη Βουλή

Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν με...
επίσκεψη στο δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη με τον οποίο συζήτησαν το επίμαχο ζήτημα της Δημοτικής Επιχείρησης, αλλά και γενικότερα για ζητήματα της πόλης. 

Η Δ. Χαραλαμπίδου ζήτησε από τον δήμαρχο να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του σε σχέση με την συνέχιση της λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης. Επιπλέον οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης «Άγιος Νικόλαος» παραμένουν επί έξι μήνες απλήρωτοι, αντιμετωπίζοντας πλέον σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έθεσε επιτακτικά το ζήτημα στον δήμαρχο Νάουσας δεσμεύθηκε πως αν δεν υπάρξουν άμεσα εξελίξεις θα ϕέρει το ζήτημα στη Βουλή. 

Σε κατάσταση διάλυσης η υγεία στη Νάουσα
Την απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Νάουσας στον τομέα της Υγείας και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης ανέδειξε στην περιοδεία του το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η έλλειψη παθολόγου και παιδιάτρου στο νέο ΠΕΔΥ, που στεγάζεται στο κτίριο του ΙΚΑ, αλλά και η έλλειψη αξονικού τομογράϕου και η μη λειτουργία της μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Νάουσας δυσχεραίνουν την ζωή των κατοίκων και τους αναγκάζουν να μετακινούνται σε άλλες πόλεις για να λάβουν ακόμα και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας. 

Από το Νοσοκομείο Νάουσας η Δέσποινα Χαραλαμπίδου δήλωσε: «Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- Τρόικα επιβάλλει τον μεσαίωνα σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, από την εργασία μέχρι την Υγεία. Μετά το 1 Τεστ Παπ ανά 3 χρόνια, έχουμε και το 1 μαιευτική κλινική ανά 3 μεγάλες πόλεις. Μόνη επιλογή επιβίωσης και ελπίδας για τους εργαζόμενους είναι η ανατροπή της κυβέρνησης και της μνημονιακής βαρβαρότητας».

 Τέλος το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε συνάντηση με το Σωματείο εργαζομένων της Κλωστοϋϕαντουργίας Βαρβαρέσος όπου ο πρόεδρος Χρήστος Δαβόλας ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τις συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: