Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ένταση και ψιλές στην Καψόχωρα / Με το "διπλό" έφυγε το Κλειδί

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Καψόχωρας πριν από λίγη ώρα όταν...
αντίπαλοι ποδοσφαιριστές διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και παράλληλα είχαμε και είσοδο στον αγωνιστικό χώρο οπαδών που πήραν μέρος στην σύρραξη.
Κι όλα αυτά εξ αιτίας ενός φάουλ απολύτως συνηθισμένου τόσο στα γήπεδα των ερασιτεχνικών ομάδων όσο και σ΄ αυτά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 
Το παιχνίδι τινάχτηκε στον αέρα αφού ο διαιτητής Μαλούτας το διέκοψε ως όφειλε και επανήλθε βγάζοντας τρεις κόκκινες κάρτες. Δυο εις βάρος των γηπεδούχων και μια εις βάρος των φιλοξενουμένων παιχτών του Κλειδίου. 
Εκεί άρχισε το "πανηγύρι". Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες από την μεριά της Καψόχωρας που αδικήθηκε καταφανώς αφού στη συμπλοκή πήραν μέρος παίχτες και των δυο ομάδων και όλοι ανέμεναν ότι οι κόκκινες θα μοιραστούν ...ισόποσα. Ωστόσο, ο διαιτητής είχε άλλη άποψη που εκνεύρισε, και δικαίως, τους γηπεδούχους που τελικά υπέστησαν ήττα αφού αφενός δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν από την αρχή του ματς και αφετέρου δεν φύλαξαν τα νώτα τους ώστε να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Κλείνοντας πρέπει να παρατηρήσω ότι αρνητική είναι η εικόνα που δίνει ο προπονητής -παίχτης της Καψόχωρας Μπάμπης Πιπιλιάρης που συνεχώς διαμαρτύρεται στους διαιτητές και με την συμπεριφορά του φτιάχνει κλίμα έντασης σε όλη την ομάδα του. Θα πρέπει να ηρεμήσει και μάλιστα γρήγορα πριν μπει το σωματείο σε βαθμολογικές περιπέτειες.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την σημερινή συνάντηση στη σελίδα μας στο fb σε υψηλή ανάλυση και χωρίς σήμανση για να έχετε τη δυνατότητα να τις "κατεβάσετε".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: