Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Που είναι το τζιπάκι του δήμου; Ποιος το πήρε και δεν το δίνει; Ερώτημα Τόκα σε Δημητριάδη. Απάντηση καμιά

Σωτ. Τόκας

Το ερώτημα που διατυπώθηκε σήμερα το βράδυ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ήταν σαφές: κύριε Δημητριάδη, που πήγε το τζιπάκι. Ποιος το έχει; Γιατί εξαφανίστηκε;
Το ερώτημα διατυπώθηκε από τον... αντιδήμαρχο καθαριότητας Σωτ. Τόκα που είναι και αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Αντιγονιδών. Ως εκ της θέσεώς του γνωρίζει ότι ο δήμος είχε στην ιδιοκτησία του ένα στρατιωτικού τύπου τζιπάκι (Μ31) που το χρησιμοποιούσε για έκτακτες ανάγκες. Ωστόσο, μόλις ολοκληρώθηκαν οι εκλογές και λίγο πριν αλλάξει η διοίκηση το τζιπάκι αντί να βρίσκεται στις αποθήκες του δήμου στην Καβάσιλα εξαφανίστηκε.
Και το ερώτημα του αντιδημάρχου ήταν σαφές αλλά απάντηση δεν πήρε. Βέβαια, σε ερώτηση που του κάναμε αμέσως μετά "ποιος το έχει;" η απάντησή του ήταν σαφής: "εγώ γνωρίζω ποιος το έχει και είναι πολιτικός φίλος της πρώην διοίκησης".

Εκτός του οχήματος που λείπει και το έχει κάποιος επιτήδειος ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι απουσιάζουν και χορτοκοπτικά μηχανήματα χειρός (μεσηνέζες) καθώς και χορτοκοπτικά τρακτεράκια. Μ΄ άλλα λόγια πλιάτσικο.
Εύγε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: