Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Έκανε το αυτονόητο ο Δήμος Αλεξάνδρειας / Καθάρισε το οικόπεδο του Βετσόπουλου

Μετά από πάροδο αρκετών ετών και μετά από μεγάλες και πολύχρονες πιέσεις κατοίκων που ζουν στην γύρω περιοχή ο δήμος Αλεξάνδρειας το αποφάσισε και έκανε το ...αυτονόητο. Καθάρισε το οικόπεδο του Βετσόπουλου, το.... επονομαζόμενος "κονάκι", και πλέον μειώθηκαν κατά πολύ οι δυσάρεστες επιπτώσεις που ταλάνιζαν τους κατοίκους.
Το οικόπεδο φιλοξενεί το ιστορικό σπίτι του παλιού δημάρχου του Γιδά, του Δημήτρη Βετσόπουλου, το όνομα του οποίου φέρει ο κεντρικότερος δρόμος της πόλης. Για πολλά χρόνια είχε παρατηθεί στο έλεος των φυσικών φαινομένων και η αυλή του είχε γεμίσει αγριόχορτα και σκουπίδια με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη όχληση στους γείτονες.
Οι κάτοικοι είχαν κάνει κατ επανάληψη παραστάσεις στην διοίκηση Δημητριάδη αλλά τίποτα δεν στάθηκε ικανό να την συγκινήσει προφασιζόμενη διαδικαστικού τύπου προβλήματα. Η νέα διοίκηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας Σωτ. Τόκα σε "μηδενικό" χρόνο έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες και το καθάρισε. Το αποτέλεσμα είναι πλέον εμφανές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι όπως καθαρίστηκε το οικόπεδο του αειμνήστου Βετσόπουλου από τους υπευθύνους του Δήμου, και έφυγε όλη η βρωμιά, το ίδιο πρέπει να κάνουν και να ξεβρομίσουν τα τις θητεία του Δημητριάδη, αλλιώς ……………….