Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Δεσπ. Χαραλαμπίδου για Τζιτζικώστα: «Παιχνίδι εντυπώσεων η παραπομπή των δύο περιφερειακών συμβούλων»


Η πρωτοβουλία Τζιτζικώστα – Γυφτόπουλου να παραπέμψει δύο περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, για να ελεγχθούν οι απουσίες τους με σκοπό να τεθούν σε αργία και σε παύση από το περιφερειακό συμβούλιο, ακολουθεί πιστά τη λογική της....
δημιουργίας εντυπώσεων άνευ ουσίας. 

Είναι υποκριτικό όταν μεγάλος αριθμός συμβούλων της διοίκησης ακολουθεί την πάγια τακτική «υπογράφω και φεύγω», να στοχοποιούνται περιφερειακοί σύμβουλοι που έχουν δικαιολογημένες απουσίες από συνεδριάσεις με βασικό κριτήριο για την παραπομπή τους ότι ανήκουν στη μειοψηφία. 

 Δεν μας εκπλήσσει ούτε η λογική πρόκλησης εντυπώσεων από την πλευρά της διοίκησης Τζιτζικώστα, αφού αποτελεί το αγαπημένο μοντέλο άσκησης πολιτικής από την συγκεκριμένη παράταξη, ούτε η σύμπνοια με τους πλειοδότες της Χρυσής Αυγής, αφού αυτή η φιλική σχέση επιβεβαιώνεται μέσα στο χρόνο σε εξέδρες επισήμων και σε περιφερειακά συμβούλια. 

Η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα θέλει να καταστήσει σαφές ότι βρίσκεται στην άλλη όχθη τέτοιων μεθοδεύσεων που στόχο έχουν την δημιουργία εντυπώσεων αποπροσανατολισμού από τα κρίσιμα θέματα της ανεργίας, της αποβιομηχάνισης και της ανθρωπιστικής κρίσης στην Κεντρική Μακεδονία. 

Σε αυτά τα ζητήματα κρίνεται η διοίκηση της Περιφέρειας και μέχρι στιγμής αποδεικνύει ότι είναι ιδιαίτερα ανεπαρκής. 

Όσον αφορά δε τις συμμαχίες του κ. Τζιτζικώστα με την ακροδεξιά του εγκλήματος, να ξέρει ο κ. Τζιτζικώστας ότι έχει απέναντί του τόσο την ιστορία, όσο και το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: