Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ομόφωνα δημοτική έκταση για εκκλησάκι στην Μελίκη / Εισιτήριο για τον ...παράδεισο

Τι κι αν περνάμε κρίση, τι κι αν όλοι έβαλαν τα κεφάλια μέσα οι παπάδες αποδεικνύεται ότι λειτουργούν σα να μην συμβαίνει τίποτα. Για την κρίση ρίχνουν κανένα ευχέλαιο και καμιά αγρυπνία, βγάζει την γνωστή εγκύκλιο ο Μητροπολίτης που λέει ότι με προσευχή θα φύγει η κρίση και όλα καλά.
Το σύστημα αυτό είναι φανερό ότι ...εκτός από πανίσχυρο είναι και ακάματο. Κάθε μέρα έχει και μια εκδήλωση, κάθε βδομάδα όλο και κάποια εκκλησία γιορτάζει αφού προηγουμένως φρόντισαν να δώσουν δυο ονόματα αγίων και να κάνουν δυο πανηγυρικές λιτανείες και λειτουργίες κάθε χρόνο κλπ
Εκτός αυτών δεν ανακόπτουν τις δράσεις τους στον ...οικοδομικό τομέα. Συνεχίζουν να φτιάχνουν εκκλησάκια και εκκλησίες και συνεχώς επεκτείνουν τα ...χωρικά τους ύδατα.

Το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας ομόφωνα απέδειξε την πίστη του και παραχώρησε έκταση είκοσι περίπου τετραγωνικών σε δημοτικό οικόπεδο στην περιοχή της Μελίκης για να κατασκευαστεί ένα εκκλησάκι του "Αγίου Λουκά", προστάτη των ιατρών που δώρισαν οι κάτοικοι της περιοχής.
Για τους κατοίκους δεν έχω να πω τίποτα. Δικαίωμά τους είναι να διαθέτουν τα χρήματά τους όπου αυτοί θέλουν. 

Ωστόσο, ο δήμος θα πρέπει να ξέρει και να αιτιολογεί την όποια παραχώρηση δημοτικής περιουσίας και να εξηγεί την αναγκαιότητα της όποιας παρόμοιας απόφασης. 
Εκτός κι αν ενυπάρχει ο φόβος ότι μια πιθανή άρνηση στους παπάδες μπορεί να τους στερήσει τον παράδεισο....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη μου τώρα που μεγάλωσες πρέπει να είσαι ποιο σοβαρό παιδί. Τώρα που όλες οι Κυβερνήσεις και ειδικά η τελευταία που ξεπούλησαν όλα τα φιλέτα στους ξένους , εσένα σε ενόχλησε που παραχώρησε ο Δήμος και μάλιστα ομόφωνα περίπου 20 μέτρα για να κτισθεί ένα εκκλησάκι? Σοβαρέψου Χάρη μου. Φιλάκια.