Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

H τεχνική υπηρεσία και ο Τζίλας φταίνε που δεν έγινε το έργο της αποχέτευσης στην Μελίκη, υποστηρίζει ο Αρ. Ματσούκας

Η κύρια ευθύνη για το γεγονός ότι δεν έγινε το έργο της αποχέτευσης του δικτύου και του βιολογικού καθαρισμού στη Μελίκη ανήκει στην τεχνική υπηρεσία του δήμου και λιγότερο στον τέως πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Γιώργο Τζίλα. Τα παραπάνω ειπώθηκαν από τον τέως δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Δημητριάδη Αριστείδη Ματσούκα στην ραφιοφωνική συνέντευξη που παραχωρεί στο ράδιο AVENA 97,7FM.
Ο τέως σύμβουλος ρίχνει την ευθύνη στην υπηρεσία και στον τέως συνεργάτη του και τέως συνάδελφό του και βγάζει “λάδι” τον....
τέως δήμαρχο λέγοντας ότι “είχε πολύ δουλειά και άλλα πράγματα να ασχοληθεί και είχε αναθέσει στην ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας το έργο”.

Το βίντεο της συνέντευξης θα ανέβει αργότερα στο σάιτ του ραδιοφώνου και θα το δημοσιεύσουμε στην ίδια ανάρτηση κι εμείς

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε εκείνο το οποίο γνωρίζω είναι ότι ήσασταν μια πολύ μεγάλη παρέα και τίποτε παραπάνω. Γιάννης κερνούσε και Γιάννης έπινε!! Τώρα βέβαια πως γίνεται πάντοτε να φταίνε μόνο οι ‘άλλοι και ποτέ ο Δημητριάδης, αυτό το ξέρετε μόνο εσείς. Αλλά προφανώς ξεχνάτε ότι Δήμαρχος ήταν ο Δημητριάδης και όχι ο κάθε υπάλληλος που θέλετε να τους φορτώσετε όλες τις ανομίες. Για το βιολογικό τις Μελίκης φταίνε οι υπάλληλοι , για το έργο αποχέτευσης – βιολογικού του Πλατέως ποιος φταίει? Πάλι οι υπάλληλοι? Πάντως όσο ήσασταν δημοτικός σύμβουλος δεν σας άκουσα ποτέ να εκφέρετε την γνώμη σας για τα τεκταινόμενα τις Μελίκης , ήσασταν ΝΑΙ σε όλα , τι άλλαξε τώρα? Οι ευθύνες σας είναι τεράστιες μην κρύβεστε.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω στο blog Taxalia πως στο Δήμο Λαγκαδά μπήκε ο Εισαγγελέας διαφθοράς κ Αργύρης Δημόπουλος, στο δικό μας Δήμο πότε??

Ανώνυμος είπε...

Όλο το παραμύθι του Ματσούκα είναι να βγάλει τον Δημητριάδη από το κάδρο των ευθυνών του. Μη μασάτε.