Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Κάστανα, γλυκό κρασί, τρόφιμα αντί δώρα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αλεξάνδρειας / Εκδήλωση / φωτογραφίες

Aρκετοί συμπολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΜΑΔΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αλεξάνδρειας και έδωσαν το "παρών" στην....
σημερινή εκδήλωση που έγινε στο παρκάκι, πίσω από την στέγη των ποντίων. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν ήταν αρκετά που κατά την εκτίμηση του προέδρου του κοινωνικού παντοπωλείου Ν. Μπρουσκέλη θα επαρκέσουν για τις επόμενες "δόσεις" στους ενδεείς του δήμου.
Ο κόσμος που πήγε στην εκδήλωση είχε την ευκαιρία να ψωνίσει χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν οι γονείς και οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, κατασκευές από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας και βέβαια είχε την δυνατότητα να αγοράσει εκλεκτής ποιότητας μέλι και παραγώγων του από ντόπιο παραγωγό.
Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας μοίραζαν στους συμπολίτες ψημένα κάστανα και γλυκό κρασί που τιμήθηκε ιδιαιτέρως μιας και η παρασκευή του ήταν τέτοια που τους άφησε όλους ...άφωνους.
Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφερθούμε στις μουσικές μπάντες που "έντυσαν" την εκδήλωση και οι οποίες ήταν εκπληκτικές. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον πολυσύνθετο νεαρό καλλιτέχνη από την Μελίκη που από μόνος του είναι σκέτη ...ορχήστρα.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: