Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Τρεις κι ο Παντελής Καψής στο ΠΑΣΟΚ στη Βέροια / Τα περήφανα γηρατειά απόμειναν στο Πασοκ που καταρρέει...

Τρεις και ο κούκος ή καλύτερα τρεις και ο Καψής ήτανε στο ΠΑΣΟΚ την Δευτέρα το βράδυ στο ΑΙΓΕΣ όπου υποτίθεται ότι έκαναν την.... πρώτη τους εσωκομματική διαδικασία ώστε να προχωρήσουν προς το συνέδριό τους και την ανάδειξη νέου πολιτικού οργάνου.
Ως γνωστόν, η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία ουσιαστικά δεν υπάρχει εδώ και δύο περίπου χρόνια. Η δημοσκοπική κατρακύλα έφερε την απόλυτη ένδεια τόσο στο στελεχικό δυναμικό όσο και στο επίπεδο των μελών, γραφείων κλπ.

Στην συγκέντρωση έδωσαν το "παρών" κάτι κουρασμένα παλικάρια που είχα μέσο όρο ηλικίας πάνω από τα 70, ορισμένοι και ορισμένες που δεν βρήκαν πόρτες ανοιχτές σε άλλους κομματικούς σχηματισμούς είτε δεν τόλμησαν να ξεπορτίσουν γνωρίζοντας ότι  θα φάνε "πόρτα". Βέβαια, ήταν στην αίθουσα και ορισμένοι που για αδιευκρίνιστους λόγους επιμένουν ...Πασοκικά.

Το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα, το κόμμα που κυβέρνησε χρόνια και χρόνια τη χώρα, το κόμμα που εκμαύλισε γενιές και γενιές, το κόμμα που έφτιαξε "νοικοκυραίους" παρτάλια και ανίκανους, πνέει τα λοίσθια. 
Καιρός ήταν.... αλλά η ζημιά έγινε και είναι μεγάλη.

-η φωτογραφία από το Λαϊκούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: