Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Στην Αλεξάνδρεια ο Φλωρίδης με Γ. Απατσίδη και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ / Φωτογραφίες


Στην Αλεξάνδρεια βρίσκεται αυτή την ώρα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Γ. Φλωρίδης ολοκληρώνοντας την.... σημερινή του περιοδεία σε νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φλωρίδης επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα την Κοζάνη και τα Γρεβενά και στην συνέχεια,στις 8 το βράδυ, μίλησε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Βέροια.


Ο κ. Φλωρίδης έκλεισε την περιοδεία του επισκεπτόμενος την Αλεξάνδρεια μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στο νομό Γιάννη Απατσίδη μαζί με τον οποίο πήγαν στο Εκλογικό Κέντρο και στην συνέχεια χαιρέτισαν κόσμο στα κεντρικά καφέ της πόλης και κατέληξαν όλοι μαζί, στελέχη και υποψήφιοι, στο καφέ Garden, για να συζητήσουν για την πορεία της εκλογικής μάχης.

Εκτός του υποψήφιου βουλευτή παρόντες στην παρέα και στην συγκέντρωση ήταν οι πρώην δήμαρχοι Αλεξάνδρειας Φ. Πουρλιοτόπουλος και Μπ. Γκιόνογλου, ο πρώην δήμαρχος Αντιγονιδών Τ. Τασιόπουλος, ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ν. Μπρουσκέλης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ν. Οικονομόπουλος, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Γρ. Γιοβαννόπουλος, Δ. Πανταζόπουλος, Φ. Καρανικολοπούλου αλλά και η Αρ. Κουκουρίκου που με το αυτοκίνητό της μετέφερε τον πρώην υπουργό στην Αλεξάνδρεια και όπως μάθαμε είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στο νομό Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: