Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Νέα ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας / Στον εισαγγελέα δυο συλληφθέντες / Ρατσιστικό άρωμα στα επεισόδια

"Xoντραίνει" η ιστορία των επεισοδίων στην Ειρηνούπολη μεταξύ των φιλάθλων που έγινε το Σάββατο στο ματς μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Μάλιστα, στην κερκίδα έπεσαν και πυροβολισμοί από καραμπίνα με πρωταγωνιστή έναν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας του δήμου Νάουσας.
Να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο....
εν λόγω δημοτικός σύμβουλος πρόσκειται στην συμμορία της Χρυσής Αυγής (πρέπει να πω ότι ήδη ένας ανώνυμος αναγνώστης έστειλε σχόλιο στο μπλόκ όπου σαφώς κάνει αναφορά στον Πυρήνα της Ειρηνούπολης).
Το σωματείο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εξέδωσε ανακοίνωση μετά το παιχνίδι και μάλιστα επανέρχεται με άλλο σημερινό δημοσίευμα με το οποίο καταγγέλονται δυο εφημερίδες της Ημαθίας.
Πρέπει να πούμε ότι η αστυνομία συνέλλαβε και κράτησε έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας που σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο της Νάουσας.

Το δημοσίευμα της σελίδας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο f/b λέει τα εξής:

Και ενω περιμένουμε ακόμη να μας απαντήσει η εφημερίδα Κερκίδα στην χθεσινή μας διαμαρτυρία, επανέρχεται σήμερα μαζι με αλλα μεσα του νομού με νεα δημοσίευματα που ξεπερνάνε σε κιτρινισμο και μεροληψία ακόμη και το προηγούμενο. 
Σύμφώνα με τον συντάκτη της Κερκίδας άλλα και της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας ΛΑΟΣ, ο συλληφθείς φίλαθλος της Ειρηνούπολης πυροβολούσε για να σταματήσουν τα επεισόδια! . 
Το ανήκουστο αυτό επιχείρημα που παραπέμπει σε ακραίες φασιστικές απόψεις που ευδοκιμούν στην περιοχή εκεί, προκαλει ντροπή και αηδία σε όλο τον λογικό κοσμο. Το μονο που μένει πλεον είναι να αναλάβει και την νομική προστασία του επίδοξου δολοφόνου!  
Η ομάδα του ΠΑΟΚ δεσμεύεται να προστατεύσει την αξιοπρέπεια και την τιμή όχι μονο της ομάδας άλλα και της τοπικής μας κοινωνιας απο τέτοιοι ειδους συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: