Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

VIDEO - Λαπαβίτσας για Ραχήλ Μακρή: Αν σημειωθεί έλλειψη ρευστότητας τότε θα προχωρήσουμε σε δανεισμό από τις εγχώριες τράπεζες

Hμέρα ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αφού η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Αλεξάνδρεια μονοπωλεί την ειδησεογραφία και μάλιστα η συνέντευξη που ακολούθησε έβγαλε ειδήσεις.
Ο γνωστός οικονομολόγος Κ. Λαπαβίτσας που είναι υποψήφιος στην Ημαθία ρωτήθηκε για τα όσα είπε η συνάδελφός του, υποψήφια βουλευτίνα Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή αναφορικά με το ότι η αυριανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τυπώσει 100 δις ευρώ.

Ο κ. Λαπαβίτσας δεν....
"άδειασε" ευθέως την κ. Μακρή αλλά... είπε με στόμφο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αν βρεθεί σε έλλειψη ρευστότητας, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει, όπως είπε, τότε υπάρχουν μηχανισμοί αντίδρασης, είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, επεκτείνοντας τον συλλογισμό του είπε ότι σε περίπτωση έλλειψης ρευστότητας η χώρα θα προσφύγει για δανεισμό στην ΕΚΤ και αν δεν βρει ανταπόκριση τότε θα αναγκαστεί να δανειστεί από τις εγχώριες τράπεζες, με ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε συμπέρασμα.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον ξέρω αλλά χαλάλι του η ψήφος μου. Είναι απο τους λίγους που λένε τα πράγματα , με το όνομα τους. Ψάξτε πριν ψηφίσετε βόδια. Η εφορία και πρώην εφοριακός (με σπίτι χλυδα) , απλά τελείωσαν. Για εσενα αποστολε που τάζεις στα ΖΩΑ τους αγρότες αποζημειώσεις. Τελείωσες αποστολε , εφοριακε. Που να πάρουν φωτο το σπιτι σου και να μας πουνε τι ΔΕΗ πλρωνεις.Συριζα ρεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

από οικονομολογουσ του ΠΑΣΟΚ δεν φτασαμε εδώ .........