Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Χωρίς θύματα η ζημιά στην Μελίκη από τον αέρα / Να αναζητηθούν ευθύνες για το έργο / Υποχρέωση της διοίκησης Γκυρίνη


Ο δυνατός αέρας που φυσούσε σε όλη την περιοχή προκάλεσε πολλές ζημιές με μεγαλύτερη αυτή στην Μελίκη και πιο συγκεκριμένα, στο Γυμνάσιο της.... Μελίκης όπου "ξήλωσε" την σιδηροκατασκευή της στέγης και την πέταξε στην αυλή.

Η εξέλιξη αυτή θα μπορούσε να είναι τραγική εάν το σχολείο λειτουργούσε. Τώρα, το σχολικό συγκρότημα που φιλοξενεί το Γυμνάσιο και το Λύκειο δεν θα λειτουργήσουν αύριο με απόφαση της διοίκησης του δήμου ώστε να απομακρυνθούν οι σιδεριές και στην πορεία να αποκατασταθεί η ζημιά.
Πάντως, θα πρέπει να ελεγχθεί επισταμένως η συγκεκριμένη κατασκευή. Να βγει ο φάκελος από το αρχείο και να διαπιστωθεί ποιος εργολάβος την κατασκεύασε, ποιος επέβλεψε, ποιος παρέλαβε.
Επιτέλους, πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Είναι αυτονόητη υποχρέωση της διοίκησης του Δήμου που υποσχέθηκε προεκλογικά διαφάνεια και δημοκρατία.
Ιδού η Ρόδος λοιπόν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και είναι αυτονόητη υποχρέωση της Διοίκησης του Δήμου που υποσχέθηκε προεκλογικά διαφάνεια και Δημοκρατία, να ερευνήσει όχι μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό , αλλά και τόσα άλλα ακόμη που αφορούν την πρώην Διοίκηση Δημητριάδη. Όμως πέντε μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων τις και ενώ υπάρχουν σωρεία πραγμάτων που έπρεπε να φέρει σε γνώση των πολιτών αλλά και των αρμοδίων αρχών όπου θα χρειαζόταν, δεν έκανε απολύτως τίποτε. Και το ερώτημα είναι γιατί? Πού πήγε η διαφάνεια? Η Δημοκρατία? Όμορφα λόγια στα μπαλκόνια, και όταν σβήσουν τα φώτα , τότε τι? Αυτά που βλέπουμε, αυτά που θα δούμε. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Ποια Διοίκηση του Δήμου και τρίχες κατσαρές... Να επιληφθούν της υποθέσεως οι νέοι βουλευτές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μπας και βρεθούν και πληρώσουν οι υπεύθηνοι για τις ...κακοτεχνίες (τσέπωμα).
Όλοι οι άλλοι είναι εμπλεκόμενοι και θα το κάνουν γαργάρα !!!