Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ελπιδοφόρα προοπτική για την Αλεξάνδρεια η σύνδεσή της με δίκτυο φυσικού αερίου Επενδυτική πρόταση εξέτασε ο δήμαρχος Παν. Γκυρίνης

Την προοπτική μιας χρήσιμης όσο και οικονομικής για τους συμπολίτες του επένδυσης εξέτασε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παν. Γκυρίνης την....
περασμένη βδομάδα με αφορμή την επίσκεψη στο γραφείο του του προέδρου της εταιρίας CTIP Oil & Gas SRL κ. Reda Ginena  και της συνεργάτιδάς του. Οι δυο εκπρόσωποι παρέθεσαν στον δήμαρχο το σχέδιό τους που συνίσταται στην κατασκευή ενός σταθμού και πρατηρίου ανεφοδιασμού αυτοκινήτων με φυσικό αέριο καθώς επίσης και την κατασκευή δικτύου διανομής εντός της πόλης της Αλεξάνδρειας ώστε να συνδεθούν τα σπίτια και οι οικοδομές προαιρετικά με το φθηνότερο καύσιμο στην αγορά.
Ο δήμαρχος άκουσε με προσοχή την πρόταση των επενδυτών που ανέρχεται σύμφωνα με το πλάνο τους στα έξι εκατομμύρια ευρώ και έχει ορίζοντα υλοποίησης τα τρία χρόνια και χρόνο απόσβεσης τα δέκα. Στην συνέχεια ο κ. Γκυρίνης έκανε μια σειρά από ερωτήσεις στους εκπροσώπους της ενδιαφερόμενης εταιρίας σχετικά με την επένδυση και το προσδοκώμενο όφελος για τους πολίτες και τόνισε ότι κατ΄ αρχήν είναι θετικός έναντι ενός τέτοιου ενδεχομένου αφού η πολυετής πρακτική πόλεων που έχουν συνδεθεί οι κατοικίες με φυσικό αέριο είναι απόλυτα θετική και διευκρίνισε ότι το θέμα πρέπει να παρουσιαστεί αναλυτικά τόσο στην διοίκηση του δήμου όσο και στο σύνολο του δημοτικού συμβουλίου και κυρίως, στους δημότες και κατοίκους συνολικά ώστε να ληφθεί η απόφαση. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα φερεις αεριο εσυ εγω θα λυσω το προβλημα της ανεργιας με βασικο μισθο τουλαχιστον 67000 ευρω τον χρονο, μην σε πω και παραπανω. Δημαρχε ασε τις @απαριες.
Οσο περναει ο καιρος, ολο και πιο λιγος θες να εισαι ή θελεις να εισαι?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω, Άστο να το δούμε αργότερα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κ Δημαρχε, λυπαμε αλλα θα σου το πω ,εισαι πολυ λιγος για να φερεις αεριο. Ειναι οπως το τελωνειο. Δεν γνωριζεις απο Δκση ουτε εσυ ,αλλα και κανενας απο τους αντιδημαρχους. Η μορφωση τους ειναι ανυπαρκτη. Αλλα ξεχασα ο κ Ναλπαντης ειναι πολιτικος Μηχανικος και ο κ Αλεξοπουλος οικονομολογος του Πανεπιστημιου Τρικαλλων θεσσαλιας, ο δε Δημαρχος ειναι πτυχιουχος του Πανεπιστημιου Τσοτυλιου Κοζανης. Με τετοια μορφωση πως ο Δημος να μην παει ψηλα.