Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Κατέβηκε ο 45χρονος από τη στέγη του δημαρχείου Αλεξάνδρειας / Απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αισίως έληξε η πρωινή περιπέτεια του 45χρονου που είχε ανέβει στη στέγη του δημαρχείου Αλεξάνδρειας και απειλούσε να αυτοκτονήσει διότι εκκρεμούσε εις βάρος του διοικητική απέλαση εξ αιτίας παλαιάς καταδίκης.
Ο 45χρονος ανέβηκε στη στέγη του κτηρίου και είχε μαζί του ένα μπουκάλι με βενζίνη.... απειλώντας να πέσει. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτός αποκλείστηκε ο περιβάλλον χώρος από την αστυνομία και την πυροσβεστική. Παράλληλα έφτασαν ειδικά εκπαιδευμένοι για τέτοιες καταστάσεις αστυνομικοί και άρχισαν να διαπραγματεύονται με τον 45χρονο.
Τελικά, με δική του απόφαση και χωρίς την επέμβαση των αστυνομικών ο 45χρονος κατέβηκε και πήγε στο γραφείο του δημάρχου όπου συνομίλησε με τον αντιδήμαρχο Ν. Αλεξόπουλο (αναπληρώνει τον δήμαρχο που απουσιάζει στο εξωτερικό) και τον αστυνομικό διευθυντή Ημαθίας κ. Τουλίκα καθώς και με τον διοικητή του ΑΤ Πλατέος Θ. Σιδηρόπουλο.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας είπε ότι ως δήμος θα ενεργήσει για την περίπτωση αυτή "θα κάνουμε τα δέοντα", είπε χαρακτηριστικά.
Βέβαια, το αίτημα του 45χρονου Αλβανού υπηκόου είναι να παραμείνει στην χώρα μας και ουσιαστικά να ακυρωθεί η δικαστική απόφαση της απέλασης αφού στη χώρα μας βρίσκεται η οικογένειά του που θα αναγκαστεί και αυτή να τον ακολουθήσει.

*η φωτογραφία είναι από το http://alexandriamou.gr/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στην Δημοτικη Αρχη. Δεν παιζονται οι ανθρωποι. Μπορει να λειπει ο κ Δημαρχος στις Βρυξελλες, αλλα ο Αναπληρωτης ΑΞΙΟΣ. καθολα ετοιμος, ανελαβε αμεσως δραση και καθαρισε αμεσως σε ρολο ειδικου Διαπραγματευτου. Επεισε αμεσως τον Αλβανο και κατεβηκε απο την σκεπη του Δημαρχειου. Πως φαινεται ο Ειδικος Μαλλον θα πρεπει να εχει ειδικες γνωσεις-σπουδες. Ακομη μια φορα συγχαρητηρια στον Αναπληρωτη. Αξιος ο Μισθος του. Και σε ανωτερα. Την αλλη φορα και Δημαρχος. Τοσα χρονια στο Δημοσιο, γνωριζει απο Δκση, Προσωπικο, Διοικητικες θεσεις κλπ. Και παλι συγχαρητηρια και ας μεινει ο Δημαρχος στις Βρυξελλες. Ο Αναπληρωτης ειναι καλλυτερος. Παντως απο τον Αναπληρωτη του κ Δημητριαδη ειναι πολυ καλλυτερος.

Ανώνυμος είπε...

Χοχοχο. Ωραιος ο 6μ.μ. Να εισαι καλα ρε αδερφε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις βγαινω απο τα ρουχα μου. Σχεδον ολη η ελλαδα χρωσταει. Για τον συγκεκριμενο δεν θελω να πω γιατι βγαινω απο τα ρουχα μου. Τοπικη κοινωνια ειμαστε, ξερουμε τι μπουμπουκι ειναι. ΤΕΒΕ δεν χρωσταει μονο αυτος. Χρωστανε σχεδον ολοι οι επαγγελματιες. Ελεος με τον καθε αντε να μην πω. Ελεος σε μια χωρα που οι ανθρωποι εχουν χασει την αξιοπρεπεα και ομως αγωνιζονται εναντια στο συστημα.
Ελεος με το συγκεκριμενο μπουμπουκι.
Υπαρχουν αλλοι που δεν εχουν να φανε και δεν ειχαν την τυχη να κυκλοφορουν με mercedes και να κανουν μοστρα και επειτα να ανεβουν σε ταρατσες.Ελεος.
Καποια στιγμη να καταλαβουμε πιος πραγματικα εχει αναγκη και πιο ειναι κλαψας για να ειναι.
Υπαρχουν παρα πολλοι συνδημοτες μας που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ. Προσπαθουν, ταλαιπωρουνται δεν το βαζουν κατω. Αλλα βλεπεις mercedes και εφετζιλικια δεν ειχαν αυτοι.
Αυτους πιος θα τους προστατεψει επιτελους? Πιος?

Ανώνυμος είπε...

κ Αναπληρωτα , μετα την επιτυχια που ειχατε με τον Αλβανο, αισθανεσθε ικανοποιημενος και προφανως ενημερωσατε και τον Αξιοτιμο κ Δημαρχο οτι τα πηγατε καλα ως Διαπραγματευτης και πιστευω οτι εισθε και οι δυο ευχαριστημενοι. Πιστευω οτι ο κ Δημαρχος, επιστεφοντας απο το ταξειδι αναψυχης απο τις βρυξελλες θα εκδωσει καποιο Δελτιο για ενημερωση των Δημοτων, τι συζητησεις εκανε, τι χρηματα μας φερνει, τι γνωριμιες εκανε κλπ. Πιστευω περασε καλα, μαλιστα με τα εξοδα πληρωμενα και εχει ο θεος. Εχω μια πληροφορια, οτι επιστρεφοντας ο Δημαρχος απο Βρυξελλες, θα περασει απο Αθηνα, απο το υπουργειο Αμυνας για να παραλαβει τα δυο στρατοπεδα[θα βαλει τις τελευταιες υπογραφες για την παραχωριση στο Δημο]. Το ενα προοριζεται για τα αδεσποτα. ΤΥΧΕΡΟΣ ο Ναλμπαντης. Εχει τον Αναπληρωτη που τα τακτοποιει ολα. Σε λιγο θα φερει και το ΤΕΛΩΝΕΙΟ. Εφοριακος ηταν ,τα ξερει καλα.Επιπλεον ηθελα να ρωτησω τον Αναπληρωτη τι γινεται με τα ανεισπρακτα. Θα εκδιδει καθε μηνα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, τι χρηματα εισεπραξε ο Δημος. Γιατι φοβαμε οτι δεν θα εισπαξει τιποτε και στην συνεχεια θα πρεπει να τους οδηγησει στην Δηκαιοσυνη. Αν δεν το κανει ,θα παει κατηγορουμενος για παραβαση καθηκοντος. Τα πραγματα εσφιξαν. Και βλεπω πολυ κοσμο να ψαχνεται. Εχω μια πληροφορια, οτι οι αδιαφθοροι ειναι στην περιοχη μας και ψαχνουν Αιρετους[Δημαρχους,Επιχειρηματιες,πρωην εφοριακουςκλπ] Καπιοι μαλιστα, φημολογειται οτι τα πηραν απο τις Τραπεζες και τα εχουν στα σεντουκια. Εξω στην τοπικη κοινωνια ομιλουν και για ονοματα επωνυμων Αλεξανδρινων. Ωρε τι γελιο εχει να πεσει. Αναμενουμε καρτερικα. Ο Τσιπρας δεν θα αφησει κανενα. Οσοι Εφοριακοι εκλεψαν, θα τα επιστρεψουν αμεσα. Και εχουμε αρκετους στη πολη μας Ο Ελεγχος θα ειναι απο μηδενικη βαση. Μαλιστα μερικοι κρυβονται, λεγοντας εγω εκανα δηλωση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. Πιος την ηλεγχε. Ο ιδιος 'η ο κολλητος και ολα καλα. Μερικοι θα πρεπει να αλλαξουν πολη. περιμενουμε.

Ανώνυμος είπε...

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας είπε ότι ως δήμος θα ενεργήσει για την περίπτωση αυτή "θα κάνουμε τα δέοντα", είπε χαρακτηριστικά.
Κύριε αντιδήμαρχε να φροντίσετε και για άλλους πολίτες που έχουν πραγματικό πρόβληλα και δεν κάνουν τέτοιες κινήσεις.
Απο εκεί και πέρα επειδή έκανε δηλώσεις ο κύριος που ανέβηκε στην ταράτσα και έκανε αναφορά στο παιδί του , ένα έχω να του πώ.
Είναι πολύ λάθος η κίνηση που έκανε απέναντι σε μια ψυχούλα παιδιού. Καλός ή κακός το παράδειγμα στα μικρά παιδιά είναι οι γονείς. Οπότε φίλε έκανες μεγάλο άκυρο. Δεν είσαι παράδειγμα για παιδί. Είσαι επικίνδυνος για ένα παιδί. Οι γονείς είναι το πιο πιθανό ίδαλμα για το παιδί τους. Λάθος το έκανες μεγάλε. Μέγα λάθος. Αλλη φορά έχεις στην σκέψη σου το παιδί σου πριν κάνεις τέτοια λακαμία. Εισαι απαράδεκτος σαν γονιός που έβαλες στο στόμα σου το παιδί Απαράδεκτος.
Ξανασκέψου , ωρίμασε και σήκωσε τα μανίκια για δουλειά. Δεν είναι εύκολο , αλλά κανείς δεν χάνετε .