Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ευτυχώς ήταν πεινασμένα και όχι χορτάτα τα κλεφτρόνια που μπήκαν στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας- Πολύ τυχεροί οι διοικούντες...

Είναι φανερό ότι πρόκειται για κοινά κλεφτρόνια που έψαχναν μια μικρή ή μεγαλύτερη μπάζα που όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν την βρήκαν και η οποία μάλιστα απομειώθηκε διότι κατά την διαφυγή τους έπεσε ένα σακουλάκι με κέρματα που προηγουμένως είχαν κλέψει. Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι οι ζημιές που προκάλεσαν με την.... θραύση των τζαμιών στο κυλικείο και στο ταμείο είναι μεγαλύτερες από τα κλαπέντα.
Ωστόσο, θα πρέπει να μακαρίζουν όλοι οι υπεύθυνοι την τύχη τους που αν και παραβιάστηκε το κτήριο του δημαρχείου Αλεξάνδρειας αυτό έγινε από κοινά κλεφτρόνια και όχι από γραβατωμένα κλεφτρόνια- εγκληματίες και συνεπώς δεν έχουμε ζημιές όπως καταστροφές αρχείων, υπολογιστών, διπλοτύπων, πρακτικών κλπ. Να μακαρίζουν οι διοικούντες την τύχη τους που αν και το κτήριο βρέθηκε ανυπεράσπιστο οι εισβολείς ήταν απλώς πεινασμένοι και όχι οι γνωστοί χορτασμένοι που θα ήθελαν να σβήσουν τα ίχνη τους είτε με φωτιά που είναι πολύ προσφιλής τακτική.
Αλήθεια, τί έγινε ρε παιδιά με εκείνο το πόρισμα της φωτιάς- εμπρησμού στην Μελίκη που μπήκε το 2011 και ακόμα περιμένουμε; Μιλάμε για χάλι.

Όπως και να είναι, αυτό που καταγράφηκε είναι μια διάρρηξη του ισογείου του κτηρίου του δημαρχείου και ορισμένες ζημιές. Μ΄ άλλα λόγια τίποτα το ιδιαίτερο αφού θα μπορούσε να καεί κυριολεκτικά το δημαρχείο. Λίγο το έχετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: