Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Οι άλλοτε κολλητοί σε θέσεις "μάχης": Κάντου μήνυση, φέρεται να είπε ο Γκαβαρδίνας για τον Τζίλα προς τον Μπασδεκόπουλο- Αναμένουμε εξελίξεις

Γ. Τζίλας
Ν. Γκαβαρδίνας

Είναι συχνό φαινόμενο στην πολιτική, τόσο στην κεντρική σκηνή όσο και στην τοπική, δυο πολιτικοί να είναι κολλητοί και στο τέλος να καταλήγουν να είναι φανατικοί αντίπαλοι. Μια τέτοια περίπτωση θα καταγράψω όχι από παραπολιτική διάθεση αλλά για.... να καταδείξουμε ότι η τοπική ιστορία ως ένα βαθμό διαμορφώνεται από τέτοιες δραστηριότητες και ότι πολλές φορές αυτές οι σχέσεις, μίσους και αγάπης, προκαλούν δικαστικά και πολιτικά γεγονότα.

Ας μπούμε όμως στο θέμα μας. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας όλοι ακούσαμε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Θ. Μπασδεκόπουλο να κατηγορεί ευθέως τον προκάτοχό του για την γνωστή πλέον υπόθεση της AVIN. Ο Γ. Τζίλας ήδη έστειλε απάντηση και κατά πως φαίνεται η όλη υπόθεση θα πάρει την δικαστική οδό αφού ο τελευταίος σκέφτεται και μάλιστα πολύ σοβαρά να προσφύγει στην δικαιοσύνη μηνύοντας τον Θ. Μπασδεκόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση. Εξ άλλου, για το λόγο αυτό ζήτησε τα πρακτικά της εν λόγω συνεδρίασης...

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μου είναι μια πληροφορία που έφτασε στα αυτιά μου και τελικά επιβεβαιώθηκε από πολλές πηγές και αφορά βέβαια στον Γ. Τζίλα. 
Έμαθα λοιπόν ότι ο άλλοτε κολλητός του, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβαρδίνας με τον οποίο οι σχέσεις τους πάγωσαν σε τέτοιο βαθμό που προκαλεί έκπληξη, φέρεται να παρότρυνε τον φίλο του Θ. Μπασδεκόπουλο να κάνει μήνυση στον Γ. Τζίλα για την υπόθεση της AVIN.
"Κάντου μήνυση να τελειώνει η υπόθεση" ήταν η φράση που φέρεται να ειπώθηκε και αποδίδεται από την πηγή μου, που είναι αξιόπιστη, προς τον νυν πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας.

Δεν γνωρίζω αν θα υιοθετήσει την προτροπή αυτή ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας. Ωστόσο, γνωρίζω ότι η υπόθεση αυτή θα απασχολήσει την τοπική δημοσιότητα στο άμεσο μέλλον και μάλιστα σε πολλά επεισόδια. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ ΝΙΚΠΟ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΛΟΓ/ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΟΝΑΓΙΥΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ = ΗΜΑΘΙΑΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ =ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΠΩΣ -ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ Ε1 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ- ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΓΙΑ Σ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΙΛΕΥΟΜΕ ΟΙΚΝΟΜΙΚΑ ΦΕΥΓ=====Ω