Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Φοβερή "τάπα" Αλευρά σε Σπυρίδη: Έρχεται η κυβέρνηση της Αριστεράς και μας παίρνει τα ....

Γ. Σπυρίδης
Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αλεξάνδρειας Γ. Σπυρίδης απουσίαζε στην έκτακτη συνεδρίαση που έγινε ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής και δεν του δόθηκε η ευκαιρία να τοποθετηθεί σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να δεσμεύσει τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου. Στην χτεσινή συνεδρίαση όμως ήταν παρών και υποστήριξε ασμένως την απόφαση της κυβέρνησης με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο.... τρόπο.
Είπε ο Σπυρίδης ότι η διάθεση των ταμειακών διαθεσίμων πρέπει να γίνει τώρα και όχι με καθυστέρηση διότι τώρα τα έχει ανάγκη η κυβέρνηση για να τα χρησιμοποιήσει ως όπλα στην φαρέτρα της στις διαπραγματεύσεις που κάνει με τους δανειστές.
Μάλιστα, "μάλωσε" τον δήμαρχο που είπε ότι θα συνταχθεί με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά και με την απόφαση της ΚΕΔΕ και θα πράξει ανάλογα χωρίς βιασύνες.

Το πρωτότυπο επιχείρημα του Γ. Σπυρίδη ήταν το εξής: Τώρα πρέπει να δώσουμε τα χρήματα. Αν καθυστερήσουμε δεν θα είμαστε αρωγοί στην κυβέρνηση και στην διαπραγμάτευση που κάνει.

Χρ. Αλευράς
Όντως, πολύ πρωτότυπο το επιχείρημα και με το που το άκουσε ο επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" Χρήστος Αλευράς είπε αμέσως μετά: Τόσα χρόνια ζητάμε ως δήμοι να αποδοθούν όλα τα οφειλόμενα από την κεντρική εξουσία. Και έρχεται τώρα η Κυβέρνηση της Αριστεράς και μας παίρνει και τα ρέστα. Ωραία πράγματα.
Σωστός ζωγράφος ο Αλευράς έγραψε με το σχόλιό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: