Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αρχίζει η περισυλλογή αδέσποτων σκυλιών στην Αλεξάνδρεια - Σύμβαση με εργολάβο υπέγραψε ο δήμος - δείτε αναλυτικά τις υποχρεώσεις

Μπ. Βουλγαράκης
Κ. Ναλμπάντης
Στην τελική ευθεία μπήκε η πράξη εφαρμογής της πολιτικής που άρχισε πριν από δυο περίπου μήνες η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας με πολιτική επίβλεψη του αρμοδίου αντιδημάρχου Κ. Ναλμπάντη και του αρμόδιου δημοτικού συμβούλου Μπ. Βουλγαράκη και....
αφορά στο καυτό πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη και όχι μόνο, αυτό των αδέσποτων σκυλιών.

Ως γνωστόν ήδη έχει κατασκευαστεί ο χώρος φύλαξης που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις των παλιών σφαγείων της Αλεξάνδρειας και την περασμένη βδομάδα υπογράφτηκε η σύμβαση με τον εργολάβο περισυλλογής των αδέσποτων (μπόγιας δηλαδή) που θα μεταφέρει τα σκυλιά στον χώρο αυτόν και εν συνεχεία και τμηματικά θα πηγαίνει στον συνεργαζόμενο κτηνίατρο για εξετάσεις και εμβολιασμούς και επιστροφή στο καταφύγιο για αποθεραπεία και ακολούθως επανένταξη στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή στο χώρο από όπου έχουν περισυλλεγεί.
Ο ίδιος εργολάβος θα είναι υπεύθυνος για την τροφή κλπ των σκυλιών που θα βρίσκονται στο καταφύγιο, την καθαριότητα των χώρων κλπ.
Η αμοιβή του εργολάβου για έναν χρόνο θα είναι 12 χιλιάδες ευρώ περίπου και αναλυτικά η σύμβαση που υπέγραψε ο δήμος με τον εργολάβο είναι:

Αυτός ο χώρος ανακατασκευάστηκε για να  γίνει το καταφύγιο







Δεν υπάρχουν σχόλια: