Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Με τρία στελέχη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ η νέα Νομαρχιακή Ημαθίας της ΛΑ.Ε- Δείτε τα ονόματα

Από αριστερά: Ν. Ηλιάδης, Κ. Λαπαβίτσας και Λ. Κιοσέογλου
Συγκροτήθηκε η πρώτη Νομαρχιακή Επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) της Ημαθίας και στην οποία συμπεριλαμβάνονται τρία μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ του νομού που παραιτήθηκαν και ακολούθησαν τον Λαφαζάνη στο νέο εγχείρημα.
Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που.....
αποχώρησαν είναι ο Λ. Κιοσέογλου, ο Ν. Ηλιάδης και ο Κ. Ορφανίδης.

Η ανακοίνωση της ΛΑ.Ε για την συγκρότηση της νέας νομαρχιακής είναι:

Την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 συνήλθε στο Μακροχώρι η πρώτη ανοιχτή συνέλευση της "Λαϊκής Ενότητας", στην οποία πήραν μέρος εκπρόσωποι πυρήνων απ' όλο το νομό Ημαθίας. 

 Η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την ανάδειξη των μελών του πρώτου Συντονιστικού Οργάνου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ημαθίας της "Λαϊκής Ενότητας" την οποία απαρτίζουν αλφαβητικά οι: 

 1) Αποστολόπουλος Αθανάσιος 
2) Αρβανίτης Κώστας  
3) Ευγενιάδου Ζωή  
4) Ηλιάδης Νίκος  
5) Ζαχαρίδης Χρήστος  
6) Καρολίδης Δημήτρης  
7) Κιοσέογλου Λευτέρης  
8) Κοντούλης Σωκράτης  
9) Οικονομόπουλος Άγγελος  
10) Ορφανίδης Κώσατς  
11) Φαρμάκης Κώστας 

 Από τη Ν.Ο. Ημαθίας της "Λαϊκής Ενότητας"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΝΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ Ο Θ,ΚΟΛΩΚΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Κ . Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΟΧΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ 1965 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΝΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΧΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΡΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ =====