Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Χρήσιμη, ουσιαστική και ελπιδοφόρα η εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΕΕΚ στη Νάουσα

Ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές εκδηλώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ημαθία με την εκδήλωση στη Νάουσα που έγινε χτες το βράδυ στο καφέ Σείριος με κεντρική ομιλήτρια την υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Βούλα Τάκη. 
Η ομιλήτρια αναφέρθηκε στους λόγους που.... δεν πρέπει να πάει καμιά ψήφος χαμένη και η μόνη κερδισμένη ψήφος είναι αυτή στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΕΕΚ που με συνέπεια παλεύει τα μνημόνια, παλιά και νέα, την οικονομική εξαθλίωση, την διεθνή επιτροπεία, το ξεθεμελίωμα των εργατικών δικαιωμάτων, το χτύπημα της υγείας και της παιδείας κλπ κλπ


Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη τρεις υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΕΕΚ Ο Γιώργος Κουβακάς που έκανε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση της κρίσης από αντικαπιταλιστική σκοπιά και τόνισε ότι είναι χρέος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να επιμείνει στο βαθμό που μπορεί αντικειμενικά να ορίσει την ατζέντα των ταξικών διεκδικήσεων ώστε να ολοκληρωθεί ο μεγάλος ιστορικός κύκλος που ξεκίνησε από το ΕΑΜ, ακολούθησε το Πολυτεχνείο και μένει να δούμε πότε και ποια γενιά θα καταστεί νικηφόρα έναντι του αντιπάλου.

Ο Λ. Παπαχρυσοστομίδης αναφέρθηκε στην πολύχρονη αγωνιστική διαδρομή των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και επισήμανε ότι όλο αυτό το δυναμικό θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δρόμο και στους αγώνες (αντιφασιστικούς, κινηματικούς κλπ) και την επομένη των εκλογών θέλοντας να ανοίξουν τον δρόμο ώστε να καταστεί αυτός ο αγώνας συνολικά κτήμα της εργατικής τάξης.

Τέλος, ο Χάρης Μόχλας επισήμανε την ρητή αναγκαιότητα να καταστεί ο λόγος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ διακριτός, χωρίς νόθευση και θολούρες ώστε να αποτελέσει εγγύηση για τους εργαζόμενους η συνέπεια έργων και λόγων. Είπε ότι πρέπει να σταματήσει η πρεμούρα των μετώπων από τα πάνω και ότι απαιτείται συνεχής δουλειά για τα προβλήματα που ταλανίζουν την Ημαθία όπως το αγροτικό, τα διόδια, η ανεμογεννήτριες κλπ

Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών και οπαδών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: