Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση ΛΑ.Ε. στη Βέροια χτες - Ζήτησε συγνώμη από το λαό η Χαραλαμπίδου

Στην πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της «Λαϊκής Ενότητας» στη Βέροια μίλησε η Βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Στην ομιλία της τόνισε μεταξύ άλλων ότι ....
όραμα της «Λαϊκής Ενότητας» αλλά και προγραμματική της διακήρυξη είναι να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα και το «ΟΧΙ» που εξέφρασε με το πιο βροντερό τρόπο ο Ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά η Δέσποινα Χαραλαμπίδου είπε σε κάποιο απόστροφο της ομιλίας της ότι «οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και κυρίως από τους νέους που δεν μπορέσαμε να βάλουμε φραγμό στην επιδρομή των μνημονίων».

Ο κόσμος πίστεψε στο ΣΥΡΙΖΑ είπε, ότι μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα και με το δημοψήφισμα που το πολέμησαν λυσσαλέα καναλάρχες, οικονομικοί παράγοντες και δημοσιογράφοι, έδειξε αυτό που πραγματικά θέλει.

Εμείς στηρίξαμε το «ΟΧΙ» μέσα στη Βουλή, ένα «ΟΧΙ» που σημαίνει «ΟΧΙ» στο μνημόνιο και στα προαπαιτούμενα. Είπαμε «ΟΧΙ» σε μια τριτοκοσμική Ελλάδα.


Το τρίτο μνημόνιο, τόνισε η κ. Χαραλαμπίδου είναι χειρότερο από τα προηγούμενα. Είναι συνέχιση της αδικίας και οδηγεί στη διάλυση της χώρας. 
Η «Λαϊκή Ενότητα» είναι ένα εκλογικό σχήμα το οποίο θα διαμορφωθεί αμέσως μετά τις εκλογές σε κομματικό σχηματισμό αλλά αυτό θα γίνει με τη συμμετοχή όλων. 

Απεμπολήσαμε βουλευτικές έδρες και προνόμια για να υπερασπιστούμε τις θέσεις μας από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό αποτελεί την εγγύηση για τη συνέχεια. 
Μετά από αυτό το μνημόνιο θα ακολουθήσει και τέταρτο και πέμπτο. Η έξοδος από την ευρωζώνη και από το ευρώ είναι μονόδρομος.

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερωτήσεις σε ότι αφορά την οργανωτική συγκρότηση της «Λαϊκής Ενότητας» η κ. Χαραλαμπίδου είπε ότι «δεν θέλουμε ξανά έναν Τσίπρα στη θέση του Τσίπρα». 

Όπως τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πλέον ένα κόμμα του μνημονιακού μπλοκ και ο δρόμος που πήρε δεν έχει γυρισμό. Υπάρχουν ακόμη αγωνιστές στον ΣΥΡΙΖΑ που ελπίζουν αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα της Αριστεράς και της ευρείας βάσης έφτασε να διαμορφώνει την πολιτική του από μια στενή ομάδα.

Όπως είπε η κ. Χαραμπίδου τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Ενότητας» σε όλη την Επικράτεια θα παρουσιαστούν την Κυριακή και την Τρίτη στη ΔΕΘ θα παρουσιαστούν οι προγραμματικές θέσεις.

πηγή: verianet.gr
photos:veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: