Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Πήγε να του "κλέψει" την έδρα αλλά ατύχησε- Παραμένει βουλευτής της συμμορίας ο Σαχινίδης στην Πέλλα, μένει εκτός ο Τσακίρης στην Ημαθία

Ο υποψήφιος βουλευτής της συμμορίας της χρυσής αυγής στην Ημαθία που ήταν πρώτος στο ψηφοδέλτιο, ονόματι Τσακίρης, με καταγωγή και μόνιμη διαμονή στην Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που η έδρα που πήρε η συμμορία- εγκληματική οργάνωση είναι στην Πέλλα και όχι στην Ημαθία και δείτε τί έκανε.

Πήρε την ομάδα του, τους πιστούς που τον ακολουθούνε δίκην βαστάζων, και πήγε την Παρασκευή το πρωί στα δικαστήρια της Βέροιας όπου και ζήτησε να ....γίνει επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων που πήρε η συμμορία στην Ημαθία.
Όπως λέει το ρεπορτάζ, ο στόχος του υψηλά ιστάμενου στελέχους της συμμορίας εκ Θεσσαλονίκης ήταν να ξεπεράσει σε δύναμη την Πέλλα και να εκλεγεί αυτός βουλευτής και όχι ο Σαχινίδης (άλλος φασίστας κι αυτός). Μιλάμε για συντροφικότητα και αλληλεγγύη μεταξύ των φασιστών σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Τελικά, η καταμέτρηση διήρκεσε τέσσερις ώρες αλλά τα ψηφοδέλτια δεν αβγάταιναν και η διαφορά μεταξύ Πέλλας και Ημαθίας παρέμεινε γύρω στα 300. Οπότε, ο Τσακίρης έχασε την έδρα και βέβαια μετράει ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια να γίνει βουλευτής αφού αυτός και ο Χρυσομάλλης δεν κατάφεραν να γίνουν βουλευτές από τα υψηλόβαθμα στελέχη. Και ο Χρυσομάλλης είναι επίσης από την Θεσσαλονίκη αλλά αυτός διάλεξε την Πιερία να είναι πρώτος υποψήφιος. Μαγαζί τους είναι όπως γουστάρουν παίζουν. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή μέχρι να γίνουν ιδιωτικά τα σχολεία. Αυτό θέλουν άλλωστε, απαξίωση της δημόσιας παιδείας. Αλήθεια οι καλοβολεμένοι δάσκαλοι - καθηγητές τους ενδιαφέρει αυτό? Διότι μόνο τον μισθό τους κοιτάνε. Και στην τελική παιδί χωρίς φροντηστήρια δεν υπάρχει. Κατά τα άλλα δημόσια παιδεία με τεμπελαραδες. Ελεος ρε. Κάντε το. Κάντε να είναι η παιδεία δημόσια χοντροπετσοι δημόσιοι υπάλληλοι. Κάντε την δουλειά που μάθατε. Δλδ οι φτωχοί δεν έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση? Ντροπή σας καθηγητες και δασκαλοι. Ντροπή σας. Και μην με πει κανεις οτι το παιδι μαθαινει γραμματα στο σχολειο. Να ειναι καλα τα φροντηστηρια και τα ιδιαιτερα τα μαυρα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νόμιζα ότι πήγε να κλέψει την έδρα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ