Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Επιδεικτική αποχώρηση Χαλκίδη από την συνεδρίαση - αφορμή οι κερκίδες στην Μελίκη- ο λύκος και αν....

Π. Γκυρίνης
Ισ. Χαλκίδης


"Ο λύκος και αν εγέρασε...." λέει η σοφή παροιμία και την

θυμήθηκα σήμερα το βράδυ όταν είδα τον Ισαάκ Χαλκίδη, τον παραιτηθέντα αντιδήμαρχο και νυν σύμβουλο της πλειοψηφίας, να ζητάει το λόγο και με την.... χαρακτηριστική του φωνή και το δικό του, το ολόδικό του στυλ, να λέει ότι καταψηφίζει το θέμα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά αποχώρησε επιδεικτικά...

Ας το πάρουμε από την αρχή. Η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας έκανε μια σειρά τροποποιήσεις του προϋπολογισμού όλο το προηγούμενο διάστημα και όπως είναι φυσιολογικό για όλες τις διοικήσεις των ΟΤΑ στη χώρα, απεντάσσει έργα που είχε προγραμματίσει να κάνει και βάζει άλλα εφόσον το απαιτεί η συγκυρία.
Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του παρ΄ ότι είχαν δεσμευτεί ότι θα προχωρήσουν στην κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο Μελίκης προχώρησαν προ μηνών σε μια τροποποίηση και αφαίρεσαν το ποσό που προορίζονταν για το έργο αυτό και έβαλαν ένα άλλο σε προτεραιότητα.
Ο Ισ. Χαλκίδης σήμερα βλέποντας ότι γίνονται κι άλλες τροποποιήσεις βρήκε αφορμή και για να κάνει αισθητή την παρουσία του και ενόψη της νέας σαιζόν που άρχισε αρνήθηκε την θετική του ψήφο με την αιτιολογία ότι η διοίκηση δεν θέλει να κάνει τις κερκίδες στο γήπεδο και εν πολλοίς άφησε υπαινιγμό για εμπαιγμό.
Αμέσως μετά, μάζεψε τα χαρτιά του και αναχώρησε επιδεικτικά από την αίθουσα.
Είπαμε, ο λύκος....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο τύπος είναι σαν τα κακομαθημένα μωρά. Μόλις του χαλάσουν το χατήρι αρχίζει τα κλάμματα. Τέτοιος κλάψας δεν πρέπει να υπάρχει αλλού. Και στην τελική μην συμμετέχεις στα κοινά. Ούτος ή αλλωστε εαν δεν γίνει το δικό σου , πάντα την κοπανάς. Κοπάνα την, μια και καλή και άσε μας .

Ανώνυμος είπε...

KALA ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΗΘΕΛΕΣ. ΦΑΤΗΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΤΟΜΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ? ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ? ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΞΕΦΤΥΛΕΣ. Ε ΞΕΦΤΥΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτον ομως τον παρακαλούσε ο Γκυρίνης να μπει στο ψηφοδέλτιο και μόλις μπήκε αυτός μπήκαν και ολοι οι άλλοι στην Μελίκη και τώρα μαλώσανε γιατί ανακάλυψε ότι είναι ανάποδος και ολα όσα λέει εναντίον του.
Να πρόσεχε ο δήμαρχος αλλά γενικώς δεν προσέχει είναι απρόσεχτος σε πολλά πράγματα

Nikos Lioliopoulos είπε...

Εγω θυμαμαι τον Χαλκιδη σε παλαιοτερη συνεδριαση οταν ηταν αντιδημαρχος , απαντωντας σε αντιστοιχες αιτιασης της αντιπολιτευσης, να λεει πως δεν χρειαζονται οι κερκιδες και ενδιαφερουν λιγους, μονο του ψωριαρηδες με την μπαλα οπως ειπε!

Ανώνυμος είπε...

Eσύ θυμάσαι αυτά που σε βολεύουν για να πεις άσχημα πράγματα για τον Χαλκίδη αφού δεντον συμπαθείς και τον αδερφό του που ήταν βουλευτής. Ο Ισαάκ είναι λίγο περίεργος αλλά στο γηπεδο είπε αλήθεια γιατι όλο έργα στα χωριά του δημάρχου αλλά εδω σε εμάς δεν έκανε απολύτως τίποτα. Εσύ δεν τα ξέρεις αυτά Νίκο; Βλέπεις κανένα έργο στην περιοχή μας και δεν τ ο βλέπουμε εμείς;

Nikos Lioliopoulos είπε...

Eγω σχολιασα αυτο που γραφει η αναρτηση. Αν εγραφε οτι ο Χαλκιδης διαμαρτυρηθηκε που δεν γινονται εργα στοα χωρια μας, θα απαντουσα οτι εχει δικιο. Τωρα αν συμπαθω η οχι τους Χαλκιδηδες, η οποια "αντιπαθεια" μου ειναι αποκλειστικα ΠΟΛΙΤΙΚΗ και μονο και φυσικα δεν με απετρεψε να γραψω αρθρα σαν και αυτο. :ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΚΙΔΗ http://valtos-alexandreia.blogspot.gr/2013/12/blog-post_19.html