Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Rantanplan, ο Σύμβουλος και η Δούρου- ανακοίνωση ασχέτων που κυβερνούν ...αριστερά- Το ανέκδοτο είναι εδώ


Εκτός του ότι έδειξαν ανακλαστικά "Ραν τα πλάν" δεδομένου ότι το δημοσίευμα που έκανα στα Τοπικά Χρονικά μετράει ήδη πέντε μέρες αφού δημοσιεύτηκε την περασμένη Πέμπτη, στην απάντησή της η παράταξη Συνεργασία Πολιτών δεν λέει απολύτως τίποτα για την ...ταμπακιέρα.
Και η ταμπακιέρα είναι η εξής: Την .....ΔΕΗ ελέγχει απολύτως η κυβέρνηση που διορίζει την διοίκησή της. Η ΔΕΗ, δηλαδή η κυβερνητική διοίκησή της, αποφασίζει το κόψιμο του ρεύματος σε εκατοντάδες συμπολίτες. Αντί λοιπόν να εγκαλεί τους άλλους ας εγκαλέσει την κυβέρνηση ο κυβερνητικός δημοτικός σύμβουλος που ασκεί τέτοιες πολιτικές.

Όσον αφορά το "ανθρωπιστικό" πρόγραμμα της Δούρου πήγε "άπατο". Μόνο η διαφήμιση έμεινε. Τέλος, αυτό που αναφέρεται ότι ψηφίστηκε νόμος που προστατεύει οφειλέτες προς την ΔΕΗ ο συντάκτης της ανακοίνωσης πρέπει είτε να είναι παντελώς άσχετος και να μην έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα ή να νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος αλλά είναι βέβαιο ότι η κουτοπονηριά δεν περνάει πια. Για να ενταχτεί κάποιος στον νόμο για την ΔΕΗ θα πρέπει είτε να είναι πένης είτε αόρατος. Και για το λόγου το αληθές, ας κάνει τον κόπο να ρωτήσει τα συνεργεία, τα ιδιωτικά συνεργεία παρακαλώ, που καθημερινά κόβουν ρεύματα στα χωριά, σε τί σπίτια πάνε.
Αρκετά τράβηξε το ανέκδοτο με τους άσχετους που νομίζουν ότι η πολιτική είναι παιδική χαρά και τρα λα λα.

Η απάντηση της παράταξης είναι: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: