Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Πολιτικό θράσος να κάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ο μνημονιακός Βεσυρόπουλος; Ναι, αλλά όμως κάνει κριτική!!!

Με τον Μητσοτάκη, θιασώτη των απολύσεων
Όταν έχεις ψηφίσει μνημόνιο, όχι ένα, αλλά δυο μνημόνια, τότε δεν δικαιούσαι να μιλάς και μάλιστα να κάνεις κριτική σε αυτόν που τα υλοποιεί.
Ο λόγος για τον βουλευτή της ΝΔ στην Ημαθία Απ. Βεσυρόπουλο που μόλις πέρασε στην αντιπολίτευση άρχισε τον ...αντιμνημονιακό αγώνα λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε την καταστροφή στη χώρα. 
Είπαμε, μπορεί να είμαστε όλα .....
αλλά αφελείς δεν είμαστε. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο βουλευτής, μαζί με τους άλλους συναδέλφους  του, ψήφιζαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Ψήφιζαν ότι κατέβαζε στη Βουλή ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Ψήφιζαν τα πάντα χωρίς δεύτερη κουβέντα και συνεπώς δεν δικαιούται να κάνει τώρα ότι δεν ξέρει.
Βέβαια, ο βουλευτής Βεσυρόπουλος θέλει να μην θυμούνται και να μην συνδέεται το σημερινό χάλι του λαού με τις δικές τους αποφάσεις. Δεν θέλει να θεωρείται συνυπεύθυνος για την εξαθλίωση, την φτωχοποίηση του λαού, για τις αυτοκτονίες, για τα λουκέτα, για τα ξεπουλήματα, για τις απολύσεις κλπ κλπ
Θέλει ο Βευσυρόπουλος να τα φορτώσει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ λες και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει τον τόπο, ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το ΔΝΤ και την τρόικα, τα μνημόνια και τα PSI. 
Τον ΣΥΡΙΖΑ μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για πολλά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αμέσως αθωώνονται οι βασικοί υπεύθυνοι της εξαθλίωσης ενός λαού.
Το ΠΑΣΟΚ αρχικά και η ΝΔ εξαθλίωσαν τον λαό και ξεπούλησαν τον τόπο. Απλά πράγματα και η ιστορία τα έχει γράψει. Δεν ξεγράφεται η ιστορία με ανακοινώσεις της πλάκας ούτε με δηλώσεις της πλάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: