Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Μπλόκο Νησελίου: Είμαστε απογοητευμένοι, συνεχίζουμε τον αγώνα- Ανακοίνωση


Γύρω στις 2 το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου εκδόθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου του Νησελίου ανακοίνωση σχετικά με τις αποφάσεις που ελήφθησαν έπειτα από την έκτακτη γενική συνέλευση των αγροτών (που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια το απόγευμα της Τρίτης – δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Στην ανακοίνωση εκφράζεται η απογοήτευση των .....
αγροτών του μπλόκου για τη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα στο Μαξίμου, ανακοινώνονται συνελεύσεις σε κάθε δημοτική ενότητα για την Τετάρτη ενώ με την ανακοίνωση καλούνται οι βουλευτές που έχουν σχέση με την Ημαθία (οι 4 που αντιπροσωπεύουν την Ημαθία συν ο βουλευτής Επικρατείας Θ. Θεοχαρόπουλος) να καταθέσουν την άποψή τους και να τοποθετηθούν ανοιχτά για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών.

H ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου του Νησελίου είναι η ακόλουθη:

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΠΛΟΚΟΥ ΝΗΣΕΛΙΟΥ

Μετά τη πρόσφατη συνάντηση με το πρωθυπουργό η όποια θα μπορούσε να δώσει ένα τέλος στις αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες του Δήμου Αλεξανδρείας απόψε εκφράζοντας την απογοήτευση τους δυναμώνουν τη στάση τους, δίνοντας το σύνθημα της επανεκκίνησης του αγώνα τους.

Καλούν τους συναδέλφους τους να δώσουν το παρόν στις συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο σε όλες τις δημοτικές ενότητες (Πλατύ, Καβαλά, Αλεξάνδρεια, Μελίκη) σε ώρες και σημεία που θα ανακοινώσει η Δημοτική Αρχή και να στηρίξουν το μπλόκο με τρακτέρ και φυσική παρουσία ώστε να γίνει κατάληψη και του δεύτερου ρεύματος της Εγνατίας οδού.

Δηλώνουν τη συμπαράσταση τους στους συναδέλφους αγρότες του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, στηρίζοντας την αυριανή τους κινητοποίηση έξω από τη Τράπεζα Πειραιώς στο Αιγίνιο στις 10:00.

Καλούν τους υπόλοιπους κλάδους να επαναλάβουν άμεσα τη πρόσφατη απεργιακή τους κινητοποίηση κλείνοντας τα γραφεία, καταστήματα, συνεργεία, ιατρεία τους.

Καλούν όλες τις κοινωνικές ομάδες να συνεχίσουν να δείχνουν κατανόηση στο δίκαιο αυτο αγώνα τους.

Καλούν τους: 
Ουρσουζίδη Γεώργιο (Βουλευτή)

Καρασαρλίδου Φρόσω (Βουλευτή)

Αντωνίου Χρήστο (Βουλευτή)

Βεζυρόπουλο Απόστολο (Βουλευτή)

Θεοχαρόπουλο Αθανάσιο (Αντιπρόεδρο ΔΗΜΑΡ)

Να τοποθετηθούν δημόσια το συντομότερο σε ότι αφορά το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΠΛΟΚΟΥ ΝΗΣΕΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: