Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Θερμή υποδοχή Λαφαζάνη στην ΕΒΖ Πλατέος- "Άγιο Λαφαζάνη" τον αποκάλεσε ο πρόεδρος του σωματείου

πρόεδρο κόμματος, τον Π. Λαφαζάνη, να γίνεται αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων κατά την άφιξή του αλλά και κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στους εργαζόμενους.
Με το στέλεχος της ΛΑΕ Ημαθίας Λ. Κιοσέογλου
Με τον πρόεδρο του σωματείου Στ. Στράντζαλη








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.ekriti.gr/kriti/efories-kai-trapezes-ypo-katalipsi-stin-kriti-fotografies#sthash.RaTgtOiT.dpbs

Ετσι προς ενημερωση των αγροτων. Αμα εχετε γκαγκαλα να το κανετε. Εαν δεν εχετε να το πειτε. Ο απλος κοσμακης τι φταιει? Σας συμπονει , αλλα οταν το κλεισιμο των δρομων γινετε σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο προς εμενα εκνευριζομαι και θα βρεθω απεναντι σου.
Προχτες ειχε απεργια και 2-3 αγροτες δεν τολμησαν να κλεισουν την αλυσιδα γερμανικων συμφεροντων LIDL.Ευκολα την εκλεινα και η αλυσιδα δεν οικονομουσε δεκαρα τσακιστη. Γιατι δεν το εκαναν. Συγχαρηκια ο εμπορικος συλλογος αλλα τα LIDL οικονομουσαν την συγκεκριμενη μερα.
Αναφερω μονο τα LIDL επειδη ειναι γερμανικων συμφεροντων. Το ιδιο ας εκανα και στις αλλες(και στις Ελληνικες).
Οι κινησεις σας, φιλοι αγροτες (οσο μπορεις να πεις φιλοι) πρεπει να εχουν στοχους. Για εμενα εφοριες , τραπεζες να μην οικονομαει το Ελληνικο κρατος απο φορους.
Μπορειται ? Μαζι σας... Δεν μπορειται...ΑΝτε γεια......

Ανώνυμος είπε...

oi καταθεσεισ στην πρωην ατε από την ΥΠΑΛΛΗΛΟ συνδΙκαλιστρια συζυγο σε δραχμεσ είναι οι σε ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΑΓΙΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ =ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΚΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕΣ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΑΚΗ-