Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Αστερούπολη στο Πλατύ: στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος παρουσιάστηκε η παράσταση «Κωδικός Σπασίμπα Ντά»

Την παράσταση «Κωδικός Σπασίμπα Ντά» παρουσίασε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου η θεατρική ομάδα «Άρατος» από τη Θεσσαλονίκη, προσκεκλημένη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δημοτικού Διαμερίσματος Πλατέος «Η Αστερούπολη».

Μια ωραία παράσταση την οποία .....
απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι, μια παράσταση που στην ουσία αποτελεί το «άνοιγμα» του Συλλόγου και σε άλλες δράσεις που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων (πέραν της διοργάνωσης του χριστουγεννιάτικου χωριού που ο Σύλλογος
διοργανώνει στον πεζόδρομο Πλατέος από το 2012, που είναι ο βασικός κορμός των δραστηριοτήτων του) προσκλήσεις θεατρικών ή μουσικών σχημάτων από την περιοχή μας και από άλλες περιοχές, κοινωνικές δράσεις, συμμετοχή σε κοινές δράσεις με άλλους συλλόγους και πολλά ακόμη.


Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όσες και όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτό το πρώτο του κάλεσμα και γέμισαν το Δημοτικό Θέατρο Πλατέος.
Ευχαριστούμε επίσης την ΚΕΔΑ για την παραχώρηση του Θεάτρου, τη Δημοτική Κοινότητα Πλατέος για τη βοήθεια που μας παρείχε καθώς και τον χορηγό της εκδήλωσης «Μεταλλικές κατασκευές Πουλουτζάς Βασίλειος – Πλατύ Ημαθίας».
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωση, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: