Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Βρέθηκε λύση - Τέλος οι νταλίκες μέσα από την Αλεξάνδρεια- Ψηφίστηκε νόμος!!!

Η κυβέρνηση βάζει τέλος στην ασύδοτη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων τόσο στους παράπλευρους δρόμους με τις εθνικές οδούς όσο και εντός των πόλεων ή χωριών που είχε ως αποτέλεσμα να υπόκεινται μεγάλες ζημιές που όμως επιβαρύνονταν το δημόσιο ταμείο για να αποκατασταθούν και μέχρι να συμβεί αυτό προκαλούνταν πάρα πολλά ατυχήματα ή ζημιές στα οχήματα των κατοίκων.
Με νόμο που ψήφισε το υπουργείο Υποδομών το .....κάθε βαρύ όχημα όταν θα εισέρχεται στην χώρα θα παίρνει υποχρεωτικά από τα σύνορα μια κάρτα διοδίων που θα είναι προπληρωμένη και θα αντιστοιχεί στην αξία των διοδίων έως τον τόπο προορισμού που αναγράφεται στο δελτίο αποστολής των εμπορευμάτων όσο και στην αξία επιστροφής του οχήματος στα σύνορα.
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο οδηγός ή ο ιδιοκτήτης δεν έχει κανένα λόγο να αποφεύγει τα διόδια και να καταφεύγει στους παράπλευρους δρόμους όσο και σε διαδρομές μέσα από πόλεις όπως η Αλεξάνδρεια της οποίας το τμήμα του δρόμου που διέρχονται οι νταλίκες έχει καταστραφεί.
Η λύση λοιπόν υπήρχε αλλά χρόνια τώρα δεν εφαρμόζονταν. Το ερώτημα είναι υπαρκτό και περιμένει απάντηση: γιατί δεν εφάρμοζαν οι προηγούμενοι υπουργοί αυτή τη λύση;

Να σημειωθεί ότι το θέμα αυτό απασχόλησε κατά την προηγούμενη θητεία το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας και έκτοτε και άλλες φορές έγιναν αναφορές αλλά ως συνήθως αφέθηκε στην τύχη του όπως συμβαίνει πάντα με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κεντρική εξουσία....

Δεν υπάρχουν σχόλια: